Ćerka Harisa Džinovića kakvu do sada niste videli: provokativnim izdanjem zasenila porodičnu vilu na Senjaku! (foto)

Autor:

28.05.2021 18:40

Foto:

Foto:

Ćerka Harisa Džinovića dobro je poznata javnosti. Mlada Đina, iako ima svega 17 godina već sada pleni neverovatnim izgledom i harizmom.



Naslednica Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, Đina Džinović (17) izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, te samim tim dobro poznata javnosti. Njen atraktivni izgled i nesvakidašnja harizma obezbedili su joj veliku popularnost u ranom dobu.

Nedavno, Đina je na društvenoj mreži Instagram objavila provokativnu fotografiju, pokazavši zavidnu liniju, dok se u pozadini primećuje pogled sa terase skupocene vile porodice Džinović.

Ćerka Harisa Džinovića očarala pratioce i pokazala luksuznu vilu na Senjaku!

U istoj kombinaciji Đina je pozirala pored bazena koji se nalazi u sklopu skupocene vile na Senjaku, za koju je porodica izdvojila neverovatnih dva miliona. Mlada Đina katkad objavi na svom Instagram profilu izazovne fotografije, a činjenica da je na pomenutoj mreži prati skoro 40 hiljada ljudi dovoljno govori o njenoj popularnost.

Sudeći po fotkama koje objavljuje, Đina uživa u glamuroznom životu, a primetno je i da uživa u ljubavi sa misterioznim dečkom.

Pročitajte i Haris Džinović: Ništa više neće biti kao što je nekad bilo!

Osim Instagrama, Đina je aktivna i na sve popularnojoj mreži Tik Toku, gde je takođe prati veliki broj ljudi, a o  tome je pričala u emisiji 'Praktična žena':

- Na Tik Toku radim sve i svašta. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe. Tako da me često pitaju za savete koje vežbe radim, iako ja doduše više ne treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno - ispričala je Đina.

Komentari. (1)

Loading
Mona

29.05.2021 08:28

Još ništa pametno o njoj nismo mogli da čujemo.Neću da nam se deca ugledaju na takve i cene samo materijalna dobra.