Luksuzna vila

Supruga poznatog pevača Melina Džinović - Nismo bili depresivni ni najmanje, niti smo sada niti ćemo biti!

Autor:

09.03.2021 21:45

Foto:

Foto:

Luksuzna vila na senjaku je završena, ali je Melina Džinović imala još štošta da doda - Volim žene koji superiorno misle o sebi i dobro se osećaju u svojoj koži!



Uspešna modna dizajnerka Melina Džinović otkrila je kako ona i njena porodica prolaze kroz period pandemije i da li nemogućnost ustaljenog načina života utiče na njihov elan.

Pročitajte i Haris Džinović: Moj dom je svuda gde sam sa suprugom i decom

Ata Images

 

- Nismo bili depresivni ni najmanje, niti smo sada niti ćemo biti. Bitno je da ostanemo zdravi, jesmo tužni što nemamo posla kao pre, ali su mi se otvorile nove stvari, druženje sa prijateljima, odmor od Instagrama, posla, jedino mi putovanja mnogo fale - istakla je Melina.

Ona se osvrnula na luksuznu vilu na Senjaku, koju su ona i Haris gradili dve godine, ističući da je kuća ispala lepše nego što su očekivali.

- Mediji su od naše kuće napravili životnu želju, naravno da je to sve veselo i gorko i naporno, kuća je lepa, ispala je bolje nego što smo se nadali, imali smo najbolje saradnike. Hari nije pravio probleme, mi nismo arhitekte da čitamo crtež, pratili smo 3D za koji smo sumnjali da može tako da ispadne uživo, međutim ispalo je još lepše. Sve je trajalo oko dve godine - rekla je Melina.

Pročitajte i Melina Džinović pravična mama - Nekad moram da podviknem

Alex Rosu

 

Gostujući u emisiji Premijera ona se osvrnula na različite segmente današnjice ali je nam je otkrila i kako je izgledao ovogodišnji najbitniji modni događaj.

- Fešn Vik koji se desio u Parizu i Milanu ove godine nije bio kao inače, nije bilo to to. Bolje se doživi uživo. Ja volim da budem u bek stejdžu i vidim kako sve to izgleda i van piste, pa da preporučim prijateljicama šta valja.

Ona je otkrila i kakvu ženu zamišlja kada kreira svoju garderobu.

- Kad upoznajem osobu meni njen izgled zavisi od karaktera, volim pametne jake žene. Ne volim sramežljive žene, a ja jesam sramežljiva. Volim žene koji superiorno misle o sebi i dobro se osećaju u svojoj koži - zaključila je Melina.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading