Neizmerna radost

Mirkina želja se obistnila: Otkriven pol četvrtog deteta Vujadina Savića!?

Autor:

26.05.2021 20:00

Foto:

Foto:

Beba Mirke i Vujadina glavna je tema prethodnih dana u medijima, a sada je otkriveno i kog će pola biti.



Mirka Vasiljević na jesen će se po četvrti put ostvariti u ulozi majke, a od kako se saznalo da je u blagoslovenom stanju nagađanja o polu bebe ne prestaju. Iako je ceremonija venčanja izostala, to nije predstavljalo prepreku Vujadinu i Mirki u negovanju skladnog odnosa. Svoju ljubav par je krunisao preslatkim naslednicima - sinovima Andrejom i Mihajlom i ćerkom Adrijanom. Ranije ove godine, glumica

Pročitajte i Mirka Vasiljević poručila: Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, ne ja!

Ata Images

 

- Volela bih da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, čovek zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Da mogu da biram, volela bih da dobijemo devojčicu, da naša ćerka ima sestru i malo smanji muške igre - istakla je nedavno Mirka, a sada su se njene želje obistinile.

Nakon sazanja o polu četvrtog deteta, Vujadin i Mirka nisu mogli da dođu sebi od uzbuđenja.

Pročitajte i Mirka Vasiljević trudna četvrti put

Mirko Tabašević

 

- Mirka je u petom mesecu trudnoće i vest da je u blagoslovenom stanju oduševila je Vujadina i nju. Odavno žele još dece, tako da je ova trudnoća bila planirana, a kada su saznali da će dobiti ćerku, srećni nije bilo kraja. Oduševljenje su podelili samo s najbližima, hteli su da sve drže u tajnosti dok se ne vrate u Beograd i prođu prvi meseci blagoslovenog stanja. Mirka svakako planira da se porodi u našoj prestonici, kak obi bila bliže porodici i imala pomoć, a želi da joj trudnoću vodi doktor koga zna i koji joj je vodio prethodne trudnoće - otkriva izvor za Blic i dodaje da se glumica oseća sjajno i jedva čeka da dođe iz Sloveniju u Srbiju, gde će se na svet doneti ćerkicu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ivan

26.05.2021 21:31

Udala si se zbog para i sad ćuti i rađaj decu neopevanom švaleru rasplodna krmačo.