Mirka Vasiljević trudna četvrti put

Autor:

25.05.2021 12:34

Foto:

Foto:

Mirka Vasiljević već dugih 12 godina uživa u ljubavi sa našim fudbalerom Vujadinom Savićem. Svoju ljubav par je krunisao naslednicima, sinovima Andrejom i Mihajlom i kćerkom Andrijanom. Ali ko je rekao da je to kraj? Glumica je istakla da nema ništa lepše od velike porodice



Oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Iako veoma mladi, ostvarili su se u ulozi roditelja, a to ih nije omelo da paralelno grade uspešne karijere. Zbog Vujadinovih poslovnih angažmana, životi su im u koferima, a Mirka neretko ističe da su njena deca već naviknuta na stalna seljenja i da im to ne predstavlja veliki problem. 

Pročitajte i Mirka Vasiljević poručila - Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, ne ja!

Ata Images

 

Da odlično funkcionišu kao tim, glumica je više puta isticala. Svoju odluku da rano postane majka nikad nije dovodila u pitanje, a izgleda da joj je to nesvakidašnje samopouzdanje, vera u porodičnu zajednicu, a naravno i poverenje u supruga Vujadina donelo neizmerno mnogo sreće, te dobivši potvrdu da je na pravom putu, rešila da nastavi dalje.

Mirka je još odavno priznala da čezne za četvrtim detetom, kao i da potajno priželjkuje devojčicu.

Pročitajte i Mirka Vasiljević pred oltarom - Vujadin to forsira

Ata Images

 

- Volela bih da dobijemo još jedno dete, radovala bih se da bude devojčica, mada to ne može da se planira. Da ćerka malo smanji fudbalsku loptu i muške igre, da imam partnera za ženske igrice. Malo sam i zaboravila kako je imati bebu. Moj najmlađi sin uskoro puni sedam godina, sad shvatam kad stariji kažu da su zaboravili kako je to bilo, drugarice dobijaju decu, pa su me vratile u taj period - izjavila je Mirka svojevremeno.

A glumici i fudbaleru se, izgleda, ta želja i ostvarila.

Lepa glumica je navodno u petom mesecu trudnoće, a srećne vesti su podelili sa članovima svojih porodica. I jedno i drugo su želeli još naslednika, a glumica i u drugom stanju radi punom parom, kao što je to činila i tokom prethodnih trudnoća. Budući roditelji još uvek nisu zvanično potvrdili lepe vesti, prenosi Informer.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading