Ekskluzivne fotke

Stomak je sve vidljiviji: Mirka Vasiljević se posle dužeg vremena vratila u Beograd

Autor:

28.06.2021 13:00

Foto:

Foto:

Trudna Mirka Vasiljević blista u petom mesecu trudnoće, a koliko je posvećena majka, pokazuju fotografije na kojima po povratku sa letovanja, brine o svoja tri mališana.



Glumica Mirka Vasiljević mnogo puta do sada pokazala je da joj je porodica na prvom mestu. Svoju predanost i posvećenost roditeljstvu Mirka je i ovog puta potvrdila, kada se uprkos poodmakloj trudnoći brižno starala o svoja tri mališana po povratku s letovanja.

U pomoć joj je na aerodromu pritekla majka, koja je sa velikim oduševljenjem prigrila unuke, te nakon toga pomogla trudnoj ćerki.

Ata Images

 

Mirka trudničke dane provodi u Beogradu, gde joj je pružena sva pomoć porodice. A po njenoj lepoti, vidi se koliko joj četvrta trudnoća prija.

Pročitajte i Mirkina želja se obistnila: Otkriven pol četvrtog deteta Vujadina Savića!?

Mirka, koja je silno priželjkivala devojčicu, oduševljena je što će joj se ta želja ispuniti i što će još jedna princeza za svega četiri meseca, stići u njihov porodični dom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ilijan

29.06.2021 22:16

Ne znam da li samo meni smeta ali svaki članak o Mirki u poslednje vreme zvuči isto i počinje pominjanjem njenog stomaka. Kao da je ona jedina trudnica na svetu i jedina žena sa stomakom! Jedina koja ima četvoro dece. Stvarno čudno kako novinari od jedne normalne stvari žele naprečac da naprave senzaciju. Valjda u nedostatku pravih vesti. Mirka nije samo stomak nego i mlada talentovana glumica.