Merima Isaković: Mislila sam da bih se ubila ako bi se meni tako nešto dogodilo!

Autor:

09.04.2021 20:30

Foto:

Foto:

Merima Isaković nikada nije podlegla torturi besmisla, iako je za ot imala više opravdanja. Karijera joj je se zahuktavala kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je ostala nepokretna. A kako je doživela, preživela i kako i dalje doživljava kobni dan, ona je otkrila u intervju za naš magazin



Merima Isaković pridružila se optužbama Danijele Štajnfeld koje se na račun stavljaju glumcu Branislavu Lečiću. On se od tada nije oglašavao, a kako je njegova služba za odnose sa javnošću objavila, glumac se ne nalazi u dobrom stanju.

Pročitajte i Nakon Danijele Štajnfeld i ova glumica optužila je Branislava Lečića za silovanje - Imala sam samo 18 godina!

Ataimages/Youtube screenshot

 

Ipak, da trauma silovanja nije jedina, koju je Merima doživela, javnosti je dobro poznato.

Merima Isaković svojevremeno bila je jedna od najvećih mladih glumaćkih zvezda Jugoslavije, njen uspon nažalost, prekinula je tragična nesreća koju je preživela sa 21. godini života.

Upitana kako joj dan nesreće izgleda iz jedne dalje perspektive, ona je ovako govorila:

- Nikako. Moje sećanje na sam udes je maglovito jer se trenutka povrede kičme, loma i bola ne sećam jasno. Taj događaj je nekako uvek bio nebitan. Zvuči vam čudno ovo što govorim? To je bila ogromna neočekivanost. Događaja koji su usledili sećam se sa mnogo više detalja i značenja.

Pročitajte i KO JE MERIMA ISAKOVIĆ - Tužna sudbina glumice koja je optužila Lečića za silovanje!

youtube printscreen

 

Ona je potom istakla da se seća jednog interesantnog detalja koji je prethodio saobraćajnoj nesreći.

- Interesantno je da sam pred udes, posle filmskog festivala i gledanja filma "Povratak ratnika" s Džonom Vojtom i Džejn Fondom, mislila da bih se ubila ako bi se meni dogodilo da budem u kolicima. E, pa vidite, to mi nije ni palo na pamet. Nisam nikada bila u depresiji niti u sumnji da ću se izboriti za život. Nije to bilo rezultat moje lične mudrosti. Bilo mi je samo dvadeset. Takav odnos je rezultat nekog unutarnjeg poverenja koje mi je dano blagoslovom. Nikad nisam osetila besmisao, zavist niti mržnju. Život je dar i ja ga primam sa zahvalnošću.

Predviđali su joj veliku karijeru, međutim, u vreme kada je film 'Neka druga žena' u kom je tumačila glavnu ulogu, zajedno sa legendom srpskog glumišta Draganom Nikolićem, počeo sa prikazivanjem dogodila se saobraćajka, a zbog teške povrede kičme, njen život se zauvek promenio. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vanda

09.04.2021 22:50

Predivna osoba...ovakvo bice se radja jednom u 100 godina