Tog 17. marta Maja Šuput na svet je donela zdravog dečaka, a od tada, domaća javnost s nestrpljenjem isčekivala je da pevačica, sa svojim suprugom obelodani ime naslednika. Supružnici su odmah nagovestili da njihovo dete neće dobiti tradicionalno ime, te su samim tim zagolicali maštu svih.

Deset dana, Maja je sve držala u neizvesnosti, a onda je otkrila ime sina, uz preslatku fotografiju mališana i to na veoma originalan način.

-  Nakon što ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i hteo bih da se zahvalim SVIMA na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj energiji, prelepim rečima i dobrodošlici - napisala je Maja u objavi iz perspektive svog sinčića pa dodala.

Pročitajte i Maja Šuput podelila prvu fotografiju sina, ali je sakrila jedan detalj!

Instagram printscreen

 

- Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dečjim tonom i sa osmehom u glasu. Biće da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biće puno veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - završila je objavu pevačica, koja ne krije koliko je srećna što se ostvarila u ulozi majke.


 

Komentari (0)

Loading