Maja Šuput podelila prvu fotografiju sina, ali je sakrila jedan detalj!

Autor:

19.03.2021 11:15

Foto:

Foto:

Sin Maje Šuput i Nenada Tatarinova svojim dolaskom na svet obradovao je javnost. Lepe vesti uvek su dobrodošle, a danas je Maja podelila i fotografiju iz porodilišta, ali sakrivši, pritom, jedan detalj.



Maja Šuput i njen suprug Nenad Tatarinov prinovu su s nestrpljenjem isčekivali proteklih devet meseci. Dok je uživala u trudničkim danima, pevačica je na svom Instagramu neretko delila novosti koje se tiču bebe. Često je pozirala ističući svoj trudnički stomak, a nedavno je sa obožavaocima podelila i ultrazvučni snimak bebe. Ponosni roditelji potrudili su se da za dolazak sina sve bude u savršenom redu, soba za novorođenče je spremna, a srećni par koji se već dugo dogovara oko imena mališana još uvek nije saopštio kako će se zvati njihov prvenac.

Pročitajte i Neopisiva sreća u domu Šuput Tatarinov - Pojačanje stiglo u porodicu!

Maja je i dalje u porodilištu, a danas je svoje pratioce obradovala prvom fotografijom mališana. 

"Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve", napisala je Maja na Instagramu. 

Pročitajte i Maja Šuput - Ne verujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu

Zanimljivo je da na benkici piše Šuput, dok Majin prst prekriva drugu reč koja bi mogla predstavljati ime. Da li su roditelji i dalje raspoloženi da sa svojim obožavaocima igraju igru pogađanja imena ili zaista još uvek nisu pronašli ime koje će ispuniti sve kriterijume, saznaćemo uskoro.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading