Nesuglasice u porodici

Nataša Bekvalac doživela neprijatnost: Priznala mi je tek posle nekoliko godina!

Autor:

25.03.2021 12:20

Foto:

Foto:

Sestra Nataše Bekvalac, iako su jedna drugoj neizmerna podrška, postoje situacije u kojima su čak i one bile pokolebane, te su poklekle pred banalnim potrebama.



Iako je Nataša najpoznatija od sestara Bekvalac, popularnost ostalih sestara nije zanemarljiva. Jedna od najvoljenijih pevačica na ovim prostorima Nataša Bekvalac mnogo puta do sada isticala je koliko je za nju podrška porodice bitna, mnoge prepreke na svom putu uspešno je prevazišla upravo zbog ljubavi i nezmerne podrške pre svega njenih sestara Dragane i Kristine.

Ipak, nije uvek sve bilo tako. Poznato je da je Nataša kao izuzetno mlada, zbog nesvakidašnjeg talenta počela da zarađuje prve honorare, sa svega 10 godina radeći na televiziji.

- To je zvanično i moja prva plata na Trećem kanalu, koji je tada bio u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Tamo sam prvi put otišla kao učesnik jedne muzičke emisije. Ali budući da su hodnici naših kancelarija vodili i na veliku i malu scenu pozorišta, tamo sam često ostajala i gledala probe za predstave. Tu se rodila i moja ljubav prema pozorištu i glumi, ali i prema televiziji.

Pročitajte i Nataša Bekvalac raznežila javnost dirljivim porukama ćerki Hani!

Svoje honorare odlučno je štedela, ipak, njena sestra Dragana imala je druge planove.

- Nažalost, prve honorare koje sam skupljala ukrala mi je Dragana. Priznala mi je tek pre nekoliko godina. Potrošila ih je, naravno, sa svojim drugaricama, prebedno - sa osmehom se prisetila pevačica za 'Informer'.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading