Supruga preminulog Vlaste Velisavljevića, Nada, skrhana je tugom koja ju je zadesila. Emotivnim rečima pokušala je da rasvetli poslednje dane svog supruga, ali se osvrnula i na karakter koji mu je verovatno najbolje upoznala, deleći sa njim svakodnevnicu dugi niz godina.

- Ne mogu da zamislim život bez Vase - rekla je tužno danas za "Blic".

Pročitajte i Čuveni glumac izgubio najvažniju bitku - Preminuo Vlasta Velisavljević!

Luka Šarac

 

Podsetimo, čuveni glumac je preminuo od posledica virusa Korona, a njegova supruga teško se miri sa tim, budući da se do poslednjeg momenta nadala da će Vlasta uspeti da pobedi opaku bolest.

- Teško mi je što se nisam oprostila od Vase mog. Nisam mogla da ga dobijem telefonom, govorili su mi da je dobro. Imali smo nadu da će se završiti kako treba. Bio je iscrpljen, pre nego što je otišao u bolnicu slabo je jeo, govorio je da mu je dosta tri kašike jela i da ne može više da pojede. Verovali smo svi u to da će uspeti da dobije ovu bitku - priča potresena supruga glumca.

Pročitajte i Vlasta Velisavljević - Moram da se ponašam ozbiljnije, nema više vrdanja

Luka Šarac

 

Nada Velisavljević je u razgovoru pokušala da prenese esenciju bića proslavljenog umetnika.

- Bio je najbolji čovek na svetu, koji je sišao sa neba i trebalo je da popravi narod takav kakav je bio. Bio je najbolji u svemu, dobar i human. Ne mogu bez njega. Opet se zarazio, iako je vodio računa da stalno nosi masku i da se dezinfikuje. Godinu dana smo bili u kući, nikoga nismo primali, jako smo se voleli, te nam ništa nije trebalo. Više sam ga volela od života, i on mene. Ne znam kako ću bez njega. Za deset dana čovek koji je bio zdrav, uspeo je da postane bolesnik koji je bio priključen na aparate za disanje. Nismo stigli da se vidimo kako treba i da se oprostim, otišao je u bolnicu, a ja sam verovala da će doći kući. Mislim da niko nije bio kao on. Nikada nije ružnu reč rekao ni za koga, opraštao je svakom svaku lošu stvar - rekla je za kraj, prenosi "Blic".

Podsetimo, Vlasta Velisavljević je prošle nedelje primljen u KBC "Dragiša Mišović".

Komentari (0)

Loading