Zdravlje kritično

Glumac Vlasta Velisavljević hitno hospitalizovan!

Autor:

18.03.2021 18:00

Foto:

Foto:

Glumac Vlasta Velisavljević hospitalizovan, vest je koja je zabrinula njegove obožavaoce i porodicu. Vremešni glumac, koji zbog svojih godina spada u grupu rizičnih građana trenutno vodi najvažniju bitku u životu.



Vlasta Velisavljević koji domaću publiku uveseljava već dugi niz godine, te kod svakog iskrenog ljubitelja pozorišta i filma ima posebno mesto u srcu hospitalizovan je.

Naime, kako prenosi Blic, popularni glumac trenutno se nalazi u kritičnom stanju, te je zbog komplikacija sa virusom korona primljen u bolnicu i nalazi se u teškom stanju.

Pročitajte i Vlasta Velisavljević slavi 94. rođendan: Evo zašto je glumac tri godine bio na Golom otoku!

Ata Images

 

Nedavno, vremešni glumac osvrnuo se na stanje u svetu uzrokovano korona virusom, te je istakao da se čuva, međutim, pošast koja je odnela nebrojeno mnogo života do sada, nije zaobišla ni Vlastu.

- Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom - rekao je nedavno glumac za pomenuti list.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Batko

18.03.2021 21:30

Bože, a tako su nam ovakvi ljudi potrebni, da ponovo ovaj poludeli svet postave u normalne i ljudske okvire. Nedaj se legendo.