Kritično stanje

Supruga Vlaste Velisavljevića otkrila kakvo je stvarno zdravstveno stanje njenog supruga!

Autor:

19.03.2021 18:15

Foto:

Foto:

Zdravlje Vlaste Velisavljevića ozbiljno je narušeno. Vest da je popularni glumac završio u bolnici potresla je njegove obožavaoce i porodicu, a sada njegova supruga otkiva kakvo je zapravo zdravstveno stanje njenog supruga.



Vest da je zdravljeVlaste Velisavljevića narušeno, te da je glumac trenutno na intenzivnoj nezi u medijima je odjeknula poput groma. Precizne informacije o njegovom stanju i dalje se isčekuju, a o njegovom zdravstvenom stanju za portal B92.net govorila je i njegova dugogodišnja supruga Nada.

Ata Images

 

- Još uvek je ozbiljno, ali u dobroj je bolnici. Čekam i ja informacije, na intenzivnoj nezi je, pa nisam mogla da razgovaram sa njim - otkrila je Nada Velisavljević.

Vlasta zbog svojih godina spada u grupu rizičnih građana, međutim, olakšavajuća okolnost predstavlja što glumac nema hronična oboljenja, ne puši, ne pije i slično.

Pročitajte i Glumac Vlasta Velisavljević hitno hospitalizovan!

Ata Images

 

- To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak, ima nade, dobri lekari brinu o njemu - dodala je optimistična supruga.

Podsećanja radi, Vlasta je nedavno primljen u bolnicu Dragiša Mišović, a mediji su tada preneli da je zbog kritičnog stanja priključen i na respirator.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading