Pevačica Jelena Kostov, nedavno je na zimovanju doživela veliku neprijatnost. Naime, u medijima se pojavila informacija da je pevačica doživela nesreću, u svojoj kući na Goliji, te je tom prilikom zadobila prelom karlične kosti i iščešila nogu.

Od tada, prošlo je nekoliko nedelja, a pevačica se nije oglašavala, sve do sada. Jelena je odlučila da otkrije obožavaocima kako se oseća, te kako teče njen oporavak.

Pročitajte i Jelena Kostov otvoreno o svojoj borbi sa korona virusom: Svaka kost u telu me je bolela!

Jelena Kostov, foto: ataimages

- Tačno je doživela sam nezgodu. Sada sam dobro, oporavljam se... Želim sve ružno da ostavim iza sebe, ne bih detaljisala, nema potrebe za tim. Hvala vam na razumevanju - poručila je Jelena.

Podsetimo, Jelena Kostov u društvu svoje porodice vreme provodi u kući na Goliji, te je tamo doživela i pomenutu nezgodu. Kako je tada preneo Kurir, izvori bliski pevačici otkrili su da je ona prilikom pada povredila donji deo kičme, te ju je suprug odmah odveo kod lekara. Uz neizmernu ljubav svoje porodice, ali i pridružavajući se dobijenih terapija i saveta stručnjaka, uz obavezno mirovanje, Jelena je uspela da se oporavi, a iako i dalje oseća određene posledice, uskoro će se potpuno oporaviti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena)

Čitajte i: