Srećna porodica

Jelena Kostov ima velike planove: Volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put!

Autor:

03.06.2021 10:55

Foto:

Foto:

Želja Jelene Kostov da se još jednom ostvari u ulozi majke nikad nije bila sporna, međutim, da li će pevačica uspešno izbalansirati posao sa privatnim životom veliko je pitanje.



Popularna pevačica Jelena Kostov srećno je udata četiri godine za Miljana Vukovića. Iako njen suprug insistira na tajnosti, s obzirom na činjenicu da mu je supruga javna ličnost neminovno je da se katkad i njihova imena nađu na naslovnim stranama. Supružnici su svoju ljubav krunisali naslednikom, a Jelena je otkrila da razmišlja i o drugom detetu.

- Srećno sam udata četiri godine, uživam sa svojim sinom i suprugom. Za mene nema ničega lepšeg nego gledati dete kako odrasta. Naravno, volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put - ispričala je pevačica za Kurir.

Kao i svi koji su prirodom posla u bliskom kontaktu sa ljudima, Jelena je bila prinuđena na neplanirani odmor, međutim, otkriva da joj je isti prijao. 

- Previše ružnih stvari desilo se na globalnom nivou u poslednje vreme, ljudi dugo slušaju loše vesti, volela bih da svi počnemo da pričamo o nekim pozitivnijim stvarima. Meni je prijao ovaj prinudni odmor. Dosta vremena sam provela kod svojih u Dimitrovgradu. Mnogo sam vezana za svoju porodicu, otkad sam počela da radim non-stop sam nastupala i imala dosta posla ali je nekako porodica uvek  trpela - rekla je Jelena Kostov.

Pročitajte i Jelena Kostov otkrila kako se oseća nakon velike nezgode!

Za kraj, pevačica je otkrila i čega se uželela, te šta planira da uradi ako uslovi budu dozvolili.

- Kao i svi, i ja sam željna mora, uživanja na plaži i suncu... Definitivno bih volela da ove godine odemo na letovanje i da uživam na plaži, sve zavisi da li će nam uslovi zbog pandemije to dozvoliti - zaključila je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading