Glumica 87-godišnja Džoun Kolins među prvim aprimila je Oksfordsku vakcinu, nakon čega je s javnošću podelila svoje iskustvo!

Džoun tvrdi da je ceo proces protekao potpuno bezbolno, bez bilo kakvih nuspojava, a otkrila je i šta je uradila odmah nakon primanja vakcine.

- Samo mali ubod. Uopšte nije bolelo. Nije bilo nuspojava, osećala sam se dobro, otišla sam kući, čak sam i popila piće (stručnjaci zabranjuju upotrebu alkoholnih pića nakon primanja ruske vakcine, dve nedelje pre imunizacije i 42 dana nakon vakcinisanja). Ako vam lekar opšte prakse kaže da se vakcinišete, uradite to - otkrila je glumica, te poručila da apsolutno nema razloga za zabrinutost kada je u pitanju vakcina protiv kovida.

- Zaista sam želela da se vakcinišem - dodala je glumica, koja takođe tvrdi da su ljudi bez razloga zabrinuti zbog vakcine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe)

- Verujem da je jedini način da ovo prođe da svi dobiju vakcinu - pa je otkrila kada su je pozvali i saopštili joj da može da primi vakcinu - rekli su mi da imaju određenu količinu, ne znam zašto i ne znam kako distribuiraju vakcine, ali naravno da sam požurila tamo što sam brže mogla.

Glumica je otkrila i interesantno poređenje karantina sa gubitkom kilograma.

- Izgubite kilograme, pa se onda vratite jelu i vratite svu kilažu. Nisam sigurna da zaključavanje funkcioniše - dodala je glumica koja je u početku izuzetno teško podnosila karantin, međutim, onda je shvatila da mora da prihvati tu meru, te je vreme u karantinu uporedila sa ratnim periodom koji je proživela kao devojčica.

Pročitajte i Džoni Mičel: Muzička ikona iz kanadske prerije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe)

 

Čitajte i: