Kultna glumica iz Niskih strasti, Šeroun Stoun u javnosti će zauvek ostati poznata po svojim dugim nogama iz napete scene u policijskoj stanici. Neverovatno telo i seksipil koji zrači iz nje, samo su bili dodatni atributi koji su joj pomogli da stekne svetsku slavu. Pored toga, ona je, itekako, bila vredna i talentovana što je dokazala brojnim glumačkim ostvarenjima. Međutim, proslavljena umetnica dugo je bila na glasu kao veoma teška osoba i glumica s kojom se jako teško radi, a sada kaže da se oseća oslobođeno tih optužbi nakon pokreta MeToo.

Pročitajte i Surovo iskrena Šeron Stoun: Ko god vam kaže da izgled nije važan vas laže!

Seron Stoun Photo by JC Olivera/Getty Images

Glumica je do sedme decenije života, kako kaže, prošla svašta, pa sada i nema dilema oko određivanja prioriteta u svom životu. Vrlo dobro zna čemu treba posvećivati pažnju, a čemu ne. Ne krije svoje recepte za dobar izgled, miran um i ljubavne preferencije. Pa ne čudi što svoje vreme poklanja i terapeutskim svojstvima četkica i boja. Šeron zaista zna da neguje svoje umetničke sklonosti. Iako je to malo poznato, Šeron zaista ima talenat za slikanje, a o tome se možete uveriti i na njenom ,,Instagram" profilu. Njena slika Majka priroda, rađena tehnikom vodenih boja, kako kaže, završena je, a vi procenite njenu umetničku vrednost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

"

Pročitajte i Potresna ispovest Šeron Stoun: Išla sam do raja i nazad

Boravak u karantinu, sve nas je uzdrmao, pa smo se okretali na razne strane, ne bi li sebi dali oduška i ponovo pronašli smisao u svakodnevnici. Šeron je za to vreme napisala autobiografiju pod naslovom Lepo je živeti dva puta (The Beauty of Living Twice). Šeron se ozbiljno bavi jogom. Ona je predani budista, što joj je pomoglo da prebrodi životnu krizu iz 2001. godine, kada je dobila moždani udar. Nije mogla da govori, imala je oštećenje sluha i vida, a postojale su velike šanse da neće preživeti. Ipak, posle nekoliko godina borbe, Šeron živi svoj drugi život, što je i izrazila naslovom autobiografije.

Čitajte i: