Surovo iskrena Šeron Stoun: Ko god vam kaže da izgled nije važan vas laže!

Šeron Stoun decenijama unazad važi za fatalnu ženu i simbol lepote, one prirodne, ovog puta istakla je važnost fizičkog izgleda ali i ulogu tehnologije u ljubavnom životu.

Slavnu glumicu Šeron Stoun uskoro ćemo gledati u Netfliksovoj dramskoj seriji ‘Ratched‘, koja radnjom prethodi kultnom filmu ‘Let iznat kukavičjeg gnezda‘. Tom prilikom glumica je dala intervju u kojem se osvrnula na važnosti izgleda.

Ni ne shvatate koliko je izgled važan dok ne počne da nestaje. Velika, debela i glupa laž je kada vam neko kaže da mu izgled nije važan – započela je Šeron intervju za Telegraf.


Proglašena ženom godine: Šeron Stoun primila nagradu, sela na stolicu i ponovila čuvenu scenu iz “Niskih strasti” (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Zbog toga je i sama vrlo disciplinovana po pitanju svoje savršene figure, pa uprkos restriktivnim merama uslovljenim pandemijom virusa redovno vežba u svom domu na Beverli Hilsu.

Radim 30 čučnjeva dnevno, a dok gledam televiziju dižem tri kilograma teške olovne lopte. – otkrila je Šeron i dodaje da je to samo zato što ovih dana ne može u teretanu.

Proslavljena glumica dugo je bila na glasu kao veoma teška osoba i glumica s kojom se jako teško radi, a sada kaže da se oseća oslobođeno tih optužbi nakon pokreta ‘MeToo‘. Za časopis Telegraf prisetila se jednog reditelja koji ju je zamolio da mu svaki dan, dok joj daje uputstva sedi u krilu. Danas je, kaže mekša i ne obazire se na sve što doživi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Proslavljena glumica izrazila je žaljenje zbog manjka flerta, a za sve je okrivila tehnologiju.

Tehnologija nas je lišila flerta, ljudi više ne flertuju čak ni kada su zajedno. Mislim da to nema veze sa starenjem. – rekla je Šeron.

A iako je pobornica pokreta ‘MeToo‘, Šeron ne smeta kada je muškarci neprimerno dodirnu, ili joj se obrate sa ‘srce‘, jer kako kaže postoje bitnije stvari na koje čovek treba da obrati pažnju.

Baš me briga hoće li me neko udariti po zadnjici. To su sve tako sitne pobede. Možda je to zato što imam 62 godine, pa sam svašta prošla, što mi daje jasnu sliku o tome šta zaslužuje moju pažnju, a šta su stvari koje će s vremenom ionako same od sebe nestati. – zaključila je Šeron.

Šeron Stoun: Briga o zdravlju, redovne vežbe i gratis masaža (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Autor: Gloria.rs
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi