'Očajna domaćica' konačno je u potpunosti slobodna policijskog nadzora: Felisiti Hafman sada ima samo jednu želju!

Autor:

26.10.2020 12:08

Foto:

Foto:



Nakon izuzetno teškog perioda u životu koji je prošla glumica ima samo jednu želju!

Pre tačno godinu dana, glumica Felisiti Hafman koja je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji 'Očajne domaćice', puštena je iz zatvora u oktobru 2019. godine, tri dana pre nego što joj je istekla dvonedeljna zatvroska kazna.  Skandal zbog kog se našla iza rešetaka i koji je bio jedan od glavnih vesti u svetskim medijima u vreme davanja mita na fakultetu njene ćerke, pri samom upisu. Danas je, godinu dana nakon toga, napokon u potpunosti slobodna policijskog nadzora.

Uz spomenutu kaznu, glumica je kažnjena i novčanom kaznom od oko 27 hiljada eura i dobrotvorinim radom u trajanju od 250 sati, koje je već odradila, zbog čega je najzad potpuno slobodna. Iako se još uvek nije obratila javnosti, poznato je da ima jednu jedinu želju sada kada može svoj život da vrati u normalnu - želi natrag svoju porordicu.

Felisiti Hafman osuđena: Da li je 15 dana zatvora adekvatna kazna za počinjeno delo? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly) on Oct 25, 2020 at 2:01pm PDT

S obzirom na njenu želju, američki mediji nagađaju kako jedva čeka da otputuje iz Amerike, gde god je to moguće s obzirom na pandemiju korona virusa. Da li je reč o putovanju ili će uraditi sve što je u njenoj moći kako bi počela iznova, za sada još uvek nije poznato. Inače, u martu su američki mediji saznali kako joj je povratak kući znatno popravio raspoloženje.

- Laknulo joj je što je odslužila svoju kaznu i što može da krene dalje sa svojim životom. Gleda unapred, a ne unazan. - Rekao je izvor blizak porodici stranima medijima.

Felisiti Hafman priznala krivicu: “Očajna domaćica” uskoro u zatvoru 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Felicity Huffman (@felicityyhuffman) on May 3, 2020 at 3:14pm PDT

Podsetimo, Felisiti je optužena da je plaćala posrednicima kako bi stvorili lažne dokumente za njeno dete, uključujući i rezultate ispita, kako bi svojoj ćerki olakšala upis na željeni fakultet. Priznala je kako je dala 15 hiljada dolara kako bi se poboljšali SAT rezultati njene ćerke.

- Nema opravdanja za ono što sam uradila. Želim da se izvinim svojoj ćerki, suprugu, porodici i obrazovnoj zajednici zbog mog ponašanja. A posebno želim da se izvinim studentima koji su vredno radili svaki dan da bi upisali koledž, kao i njihovim roditeljima koji su se veoma žrtvovali da bi podržali decu - Rekla je ona tada.