Današnji „Zornjak“ na RED TV-u bio je posvećen onima bez kojih ne možemo – ženama – i naravno muško-ženskim odnosima. Dragan Marinković Maca i Irena Poša ugostili su dve stand-up komičarke iz trija „Žene koje pričaju“ Jagodu Jovanović i Anu Zlatanović, kao i specijalistu ginekologije, akušerstva i citologije dr Nadu Radaković.

S obzirom da je ugostio stručnjaka kakav je dr Nada, Macu je odmah zanimalo šta je to PMS i zbog čega toliko dugo traje.

- To je stvar senzibliliteta i ličnosti, neke žene apsolutno nemaju nikakvih tegoba – počela je Nada, a Maca ju je prekinuo:

- Ja ne znam te žene, jel one postoje zaista?

Nada je konstatovala da osim same ličnosti na dužinu PMS utiče i okruženje, a to je potvrdila i Jagoda.

- Tako je, sredina utiče na PMS, koji se pojačava ako sredina ne razume – rekla je Jagoda, a Nada dodala:

Pročitajte i: Dragan Marinković Maca i njegova supruga ostavili su težak period iza njih, vreme je za nove pobede! 

- Otprilike, mi žene svaki dan imamo PMS.

Macu je ovo izgleda potpuno porazilo, pa je zahtevao rešenje za muškarce tokom trajanja PMS njihovih lepših polovina.

- Kako muškarac mučenik da se izbori? – pitao je Maca, a Nada odgovorila:

- Teško, najbolje je da odustanete.

Potom se poveo razgovor o nešto drugačijoj temi: u skladu sa petkom, Ana je ispričala anegdotu iz kreveta, tačnije, koja je to pogrešna reč u krevetu.

- Pošto je seksi petak, mogu da podelim jednu intimnu priču. Dečku i meni se dogodila najgora stvar koja može da se dogodi paru u krevetu – rečeno je pogrešno ime. Snežana, omaklo mi se – rekla je Ana, a Maca je pokušao da opravda njenog partnera ne shvatajući da je Ana ta koja je pogrešila:

Pa dobro ti si Ana, Snežana, to je slično.

- Maco, meni se omaklo. Ali njegova faca: neprocenjivo – rekla je Ana i nasmejala sve u studiju.

Ukoliko ste propustili „Zornjak“, a zanima vas šta su još Macine i Irenine gošće imale da kažu na ovu temu, potražite današnju emisiju na RED TV youtube kanalu. Odmorite tokom vikenda, budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih, a novi „Zornjak“ vas čeka već u ponedeljak od 8 do 10 časova na RED TV-u.

Čitajte i: