Prvi put posle 25 godina Ivana Selakov praznike će provesti ovde!

Autor:

30.12.2020 22:10

Foto:

Foto:



Kako se godina približava kraju, polako se sumiraju utisci, a iako je ova godina bila izuzetno turbulentna, činjenica je da nas je naučila nekim zaista bitnim stvarima, koje smo do sada smatrali trivijalnim.

Popularna pevačica Ivana Selakov sumirala je utiske, te se dotakla teme o životu u vreme pandemije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

- Naučila sam da mogu da živim bez restorana, kafića, putovanja, posla, druženja, slobode. Ne mogu da kažem da mi to sve nije neophodno. Bez kafića i restorana, kao i šopinga mogu, ali ne mogu bez posla, putovanja i slobodnog druženja s prijateljima. To mi teško pada - iskreno je rekla pevačica.

2020. godinu, kako ističe, neće pamtiti po dobrom, ipak jedna stvar ostaće joj u lepom sečanju.

- Realno, osim što je Kruna proslavila drugi rođendan i što raste i što me usrećuje svaki dan, nemam puno lepih stvari u 2020. godini. Želimo da ova godina što pre prođe.

Pročitajte i Ivana Selakov: Krštenje naše princeze Krune (foto)

Ivana Selakov, foto: ataimages

Ivana Selakov, kao i ostatak sveta, priželjkuje snage u Novoj Godini, kako bi sve ovo uspešno pregurali.

- Sebi i generalnon svima oko mene želim zdralje, smirenost, strpljenje i snagu da sve ovo preguramo - rekla je Ivana, te otkrila gde će provesti praznike.

- Prvi put posle 24 godine rada, ovu Novu godinu ću dočekati u krugu bliskih prijatelja u domu. Neće to biti nikakva žurka već sedeljka uz klopu i piće - zaključila je pevačica.