Željko i Jovana Joksimović, Džordž i Amal Kluni, Bijonse i Džej Zi - svi su oni imali dvostruku sreću u mesecima koji su za nama, ali ništa manje radosni nisu bili ni Novak i Jelena Đoković, Viktor i Aleksandra Troicki

Nešto se moralo dogoditi krajem prošle i početkom ove godine, jer je 2017. bila “plodna” kao one rane pedesete prošlog veka, zapamćene po “bebi-bum” generaciji. Mnoge slavne ličnosti i u svetu i kod nas postale su roditelji, a ima i poprilično onih kojima su rode donele duplu sreću. Kao holivudskom glumcu Džordžu Kluniju, koji se godinama nećkao po pitanju braka. Najzad, odlučio se da u 55. godini ode pred oltar sa lepom libanskom advokaticom Amal, a ona je devet meseci kasnije na svet donela kćerku Elu i sina Aleksandera. Pop diva Bijonse i njen suprug, muzičar Džej Zi, sada imaju troje dece. Pored petogodišnje Blu Ajvi, tu su od pre nekoliko meseci njena sestra Rami i brat Ser Karter.

Trendu blizanaca pridružili su se Željko Joksimović i njegova supruga Jovana. Jedan od najslavnijih parova naše estrade iz beogradskog porodilišta odneo je kući devojčice Anu i Saru. “Dobro nam došle drage princeze”, napisao je Željko na tviteru.

Ostatak teksta pročitajte u novom, prazničnom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 30. decembra!

Čitajte i: