Emotivan susret porodice Jović - dome slatki dome!

Autor:

11.09.2020 14:35

Foto:

Foto:



Sofija Milošević napustila je bolnicu i nakon nekoliko dana konačno stilga u porodičnu kuću u Madridu.

Nekoliko dana nakon uspešnog porođaja, Sofija i Luka zajedno sa svojim sinom Aleksejom zaputili su se u luksuznu porodičnu kuću. Ponosna mama snimila je trenutak kada je ponosni otac izneo svog novorođenog sina iz bolnice, a isti snimak podelila je na društvenim mrežama sa svojim obožavaocima.

Porodila se Sofija Milošević – Luka Jović postao je otac po drugi put!

Uzbuđenje je pred dolazak u porodični dom bilo na vrhuncu, a Luka se pobrinuo da sve protekne u najboljem redu.

Lepo vreme koje ih je sačekalo po povratku u porodični dom, samo je izmamilo porodicu napolje, što je Sofija iskoristila da pošalje poruku pratiocima na Instagramu, jer ipak je kod kuće najlepše.

Ponosni roditelji Sofija i Luka odlučili su da ih kada stignu kod kuće sačeka Lukin stariji sin David. Starijeg naslednika Luka je dobio iz prethodne veze sa bivšom izabranicom Anđelom Matijašević.

Trenutak kada se braća Jović upoznaju Sofija je takođe ovekovečila snimkom koji je sa nama podelila na društvenim mrežama, a morate priznati da prizor zaista topi i najtvrđa srca, ipak je bratska ljubav nešto posebno.

- Bratska ljubav - napisala je Sofija, ponosna mama novorođenog Alekseja, što je naišlo na oduševljenje prijatelja ali i obožavaoca širom sveta.

Kada su se konačno smestili u toplinu svog doma, Sofija je uspavala dete, pa je konačno mogla malo vremena da posveti sebi, te odmoru koji joj je preko potreban. Tu priliku iskoristila je i da na društvene mreže objavi svoj snimak, gde se višak kilograma zaista ni ne naslućuje, samo tri dana nakon porođaja.

- Tako je čudno bez velikog stomaka - napisala je ponosna majka.

Luka Jović i Sofija Milošević: Krstarenje na luksuznoj jahti

Porodici Jović želimo puno uspeha i sreće kako na porodičnom tako i na poslovnom planu, i nadamo se da će ih ljubav i sklad pratiti kroz njihovu romantičnu avantura, koja je upravo postala mnogo interesantija.