Zaleti se u najbolje leto do sad!

Leto je mnogima omiljeno godišnje doba. Nije ni čudno: nema škole, godišnji su odmori, vreme je toplo, sunce je visoko, atmosfera je mnogo opuštenija i svi se mnogo bolje zabavljaju. Dani su duži a noći prijatne i uzbudljivije. Festivali, koncerti, izložbe, bašte kafića i restorana vrve od ljudi, čak i kad se čini da je grad prazan. A tu su i putovanja, more, reke. Uostalom brojna istraživanja pokazuju da se leti osećamo lepše, bolje i zdravije.


I još jedna fenomenalna stvar se dešava ovog leta i svi su pozvani da učestvuju i osvoje neke od fenomenalnih nagrada…

Sve što je potrebno da uradite je da kupite promotivno pakovanje Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5L ili 0.33L i učestvujete u nagradnoj igri “Zaleti se i osvoji leto“. Ambalaža promotivnih pakovanja je lako prepoznatljiva po etiketama i promotivnim zatvaračima sive boje. Nakon što pronađete kod ispod zatvarača potrebno je da preuzmete WOAH aplikaciju sa Google Play marketa za android mobilne uređaje ili apple Store Marketa za iPhone mobilne uređaje, registrujete se, i unesete kod u predviđeno polje. I to je to! Što više kodova, veće su šanse da osvojite nagradu: svakog sata Coca-Cola mali frižider ili dve karte za Love fest, a svakog dana: Iphone 8 ili putovanje za ekipu od 4 osobe i to u Amsterdam, Majorku ili na Ibicu.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji. Nagradna igra traje od 01. jula do 30. jula 2018.

Zaleti se u najbolje leto uz Coca-Cola nagradnu igru!

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi