Ušće rođendanska nagradna igra: Šopinguj, igraj se i osvoji!

Od 19. aprila u UŠĆE Shopping Centeru vas očekuje velika nagradna igra – zabavnija i jednostavnija nego ikad pre! Svaka kupovina u centru preko 5.000 dinara, na jednom ili u zbiru maksimalno dva računa, donosi Vam mogućnost da osvojite neku od više stotina vrednih nagrada!

Dovoljno je da uživate u šopingu, posetite link 10godina.uscesoppingcenter.rs, registrujete se i odmah možete osvojiti jednu od dnevnih nagrada – vaučere za kupovinu u vrednosti od 3.000 do 12.000 dinara. Ukoliko ne osvojite dnevnu nagradu i dalje ima mnogo razloga za sreću, jer automatski stičete pravo da učestvujete u izvlačenju desetodnevnih nagrada u vrednosti od 100.000 dinara i glavne nagrade: 10 DANA ZA DVE OSOBE, NA SVETSKOJ DESTINACIJI PO VAŠOJ ŽELJI.


Izvlačenje desetodnevnih nagrada biće održano 28. aprila i 8. maja u 18 časova, a proglašenje glavne nagrade 18. maja u 18 časova.

Velika nagradna igra realizuje su u okviru proslave prvog jubileja i 10 godina postojanja UŠĆE Shopping Centera. Kao mesto za sve želje i jedino mesto u Beogradu gde se ostvaruje svaka zamisao, pored šopinga Ušće je sinonim i za pozitivnu energiju, radoznalost i otkrivanje novih znanja. Otvorenog uma, spremni da uvek istražujete, dozvolite da vas UŠĆE u godini u kojoj slavi svoj jubilej iznova iznenadi i izmami vam osmeh na licu.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi