Samsung

Samsung je dobitnik 46 nagrada za inovacije

Autor:

18.11.2022 15:00

Foto:

Foto:

Samsung je nagrađen za posvećenost pružanju savršeno povezanog, prilagodljivog iskustva za korisnike i doprinos ekološki svesnom svetu



Samsung je dobio priznanja u raznim kategorijama, što potvrđuje posvećenost ove kompanije pružanju savršeno povezanog, prilagodljivog iskustva za korisnike, kao i doprinos ekološki svesnom svetu. Uz održivost u središtu svega što Samsung radi, potrošači su pozvani da se pridruže kompaniji u unošenju promena u svakodnevni život koje imaju konkretan uticaj na životnu sredinu. Smele nove ideje su pretvorene u delo, uključujući ulaganje u održive materijale, povećanu energetsku efikasnost proizvoda i odgovorno recikliranje, kao i obnovljive i popravljive uređaje, uz smanjenje ugljeničnog otiska kompanije korišćenjem 100% obnovljive energije u svim objektima u SAD, Evropi i Kini.

Promo

 

 

Samsung proizvodi nagrađeni su za inovacije u kategorijama digitalna slika/fotografija, mobilni uređaji i dodatna oprema, gejming, digitalno zdravlje, nosive tehnologije i video prikazi, kućne AV komponente i dodatna oprema, softveri i mobilne aplikacije. Neki od ovih nagrađenih proizvoda obuhvataju karakteristike ekološke svesti, kao što su telefoni Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4, koji se prave od prenamenjenih ribarskih mreža i pakuju u ambalažu od 100% recikliranog papira. Kompanija je dobila prestižnu Nagradu za najbolju inovaciju u kategorijama pomoćne i dodatne računarske opreme, video prikaza i sajber bezbednosti i lične privatnosti. Nagrade za inovacije sponzoriše CTA, koji je domaćin i organizator sajma CES – priznatog u celom svetu kao globalne pozornice za inovacije i najuticajnijeg svetskog tehnološkog događaja. CES 2023 će se održati od 5. do 8. januara u Las Vegasu, sa posebnim naglaskom na održivosti.

Samsung S3B512C bezbednosni čip – Kao dobitnik Nagrade za najbolju inovaciju u kategoriji sajber bezbednosti i lične privatnosti, Samsung S3B512C biometrijska kartica sadrži senzor otiska prsta, bezbednosni element (SE) i bezbednosni procesor (SP) na jednom čipu, kao i unapređene bezbednosne funkcije zahvaljujući Samsung originalnom algoritmu za verifikaciju otiska prsta i tehnologiji zaštite od prevare. To je prvi sveobuhvatni bezbednosni čip u sektoru sajber bezbednosti koji čita biometrijske podatke putem senzora otiska prsta, čuva i verifikuje kodirane podatke na način koji sprečava lažiranje podataka i obrađuje ih na bezbedan način.

Promo

 

 

 

*Napomena: Dostupnost proizvoda može varirati u zavisnosti od tržišta.

 

O kompaniji Samsung Electronics

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung http://news.samsung.com

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading