Promo

Bez mobilnog interneta je skoro pa nemoguće: Kako da imate najbolji?

Autor:

25.07.2022 11:00

Foto:

Foto:

Domaći operater ostvario pobedu u brzom internetu



Čitate ovaj tekst sa telefona, zar ne? Čak i ako koristite laptop, svi smo svesni da danas teško funkcionišemo bez odličnog mobilnog interneta. A kako da odredite taj kvalitet? U suštini, tri stvari su najvažnije: brzina download-a, jer od nje zavisi koliko ćemo brzo nešto videti i pročitati, zatim dostupnost 4G mreže, jer to znači da nećemo imati problem da pristupimo mreži i sadržajima koji nas zanimaju, i video iskustvo, jer se videi gledaju i dele sve više.

 

Upravo u te tri kategorije domaći operater A1 Srbija je ostvario pobedu u zvaničnim Opensignal* merenjima i nije čudo što je posebna ponuda ovog leta zasnovana upravo na mobilnom internetu – NEOgraničen net uz sve NEO postpaid tarife.

 

Koliko su navedena iskustva važna korisnicima možda najbolje potvrđuje izveštaj RATEL-a prema kome najveći broj korisnika u Srbiji prelazi u A1 mrežu, već godinu i po dana zaredom.

 

_____________________________________________________________________________________

*Opensignal Awards – Serbia: Mobile Network Experience Report Ferbruary 2022 je izveštaj zasnovan na nezavisnim analizama mobilnih merenja beleženih u periodu od 1. oktobra do 29. decembra 2021. godine – 2022 Opensignal Limited

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading