Promo

Prirodnim putem do zlatno - bronzanog tena tokom cele godine

Autor:

05.07.2022 15:00

Foto:

Foto:

Dr. Viton Bronzan kapsule



Ukoliko želite da imate savršen zlatno - bronzani ten, uz minimalno izlaganje suncu ili želite da što brže pocrnite i što duže održite boju kože, onda su Dr. Viton Bronzan kapsule pravi izbor za Vas!

Pružiće Vam savršeno ujednačen ten, bez fleka i istovremeno će zaštititi kožu od preranog starenja i štetnog uticaja sunčevih zraka.

Dr. Viton Bronzan kapsule predstavljaju jedinstveni spoj pažljivo odabranih prirodnih pigmenata, vitamina, minerala, antioksidanasa, aminokiselina i biljnih ekstrakata. L-tirozin je aminokiselina koja pomaže telu da poveća proizvodnju melanina bez izlaganja suncu, a u kombinaciji sa sunčanjem možete pocrneti do 3x brže!

Kombinacija beta-karotena, likopena, zeaksantina, kurkume i bakra će Vašoj koži pružiti dugotrajan bronzani prirodni izgled. Beta - karoten čuva ćelije kože koje su vrlo osetljive na UV zračenje i efikasan je u prevenciji nastanka opekotina od sunca. Selen, vitamin C i beta-karoten su snažni antioksidansi koji štite ćelije od slobodnih radikala i preranog starenja. Da bi se sprečilo oštećenje kože, Dr. Viton Bronzan kapsule su obogaćene vitaminom B3 koji zadržava vlagu u ćelijama i održava strukturu kože.

Ukoliko želite da obojite kožu bronzanim nijansama bez izlaganja suncu tu su Dr. Viton Bio Bronzan kapi za samopotamnjivanje uz pomoću kojih možete svoju omiljenu kremu, serum ili losion da pretvorite u ličnu formulu za samopotamnjivanje.

Dr. Viton Bio Bronzan kapi kapi daju mogućnost da odaberete nijansu željenog tena – što više kapi dodate, imaćete tamniji nijansu, a efekat je vidljiv već nakon nekoliko sati! Patentirani podmlađujući fito - kompleks sa organskim ekstraktima šipka, akaija, hlorele, gožija, monaškog bibera i zelenog čaja uspešno revitalizuje i osvežava kožu.

 

Dr. Viton proizvodi na zdrav i siguran način grade Vaš besprekorni ten u toku cele godine čineći kožu negovanom, svežom i bronzanom!

Promo

 

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading