Mersin - biser Mediterana

Autor:

04.07.2022 14:31

Foto:

Foto:

Mersin je najsigurnija seizmička regija u Turskoj, ima 108 kilometara vrlo finih i čistih plaža, uključujući i one s plavom zastavom, a njegova šetališta se porede sa onima u Majamiju



Trenutno neotkriveni, miran grad Mersin krije mnoge lepote koje tek treba da otkrijete. Šta ga čini posebnim?

Nekoliko važnih stvari: on je u najsigurnijoj seizmičkoj regiji u Turskoj; ima 108 kilometara vrlo finih i čistih plaža, uključujući i one s plavom zastavom; njegova šetališta se porede sa onima u Majamiju.

Ako to nije dovoljno da vas uveri da je Mersin još uvek neotkriveni biser, idemo dalje...

Promo

 

Broji oko dva miliona stanovnika: to je grad koji se aktivno razvijao tokom protekle decenije - mnoga gusto naseljena područja nisu starija od pet godina, i pokazuje veliki potencijal da postane glavna metropola Turske. Međunarodna luka Mersin veliki je izvor profita, ima značajan uticaj na ekonomiju regiona i otvara mogućnost razvoja poslovanja i pristupa međunarodnim tržištima.

Promo

 

Krajem 2022. godine planirano je otvaranje aerodroma Cukurova kod Tarsusa, oko 40 kilometara od Mersina. Na njemu bi međunarodni terminal trebalo da počne s radom 2023. godine, čime će Mersin biti povezan sa mnogim gradovima i celim svetom. Očekuje se da će aerodrom postati drugi najveći u Turskoj, odmah posle istanbulskog Yeni Havalimanija, i jedan od glavnih vazdušnih puteva u Turskoj.

Zašto kupiti nekretninu u Mersinu?

Cene boravka su ovde mnogo niže nego u drugim turističkim centrima kao što su Alanja, Istanbul i Antalija. Isto važi i za troškove održavanja i usluge stanovanja, što Mersin čini pogodnim za život, odmor i dobru investiciju. Početkom 2022. prosečna cena kvadratnog metra u Mersinu bila je mnogo niža nego u Antaliji: 300 dolara prema 500 dolara. Ali godišnji rast je bio gotovo isti, 76 odsto naspram 78 odsto. To znači da su nekretnine u Mersinu i dalje mnogo jeftinije nego u Antaliji, ali takav porast cena sugeriše da morate da požurite s kupovinom stambenog prostora.

Promo

 
Investirajte sada - za bolje sutra.

Mi, agencija za nekretnine Zera Homes, rado ćemo vas upoznati sa Mersinom i postati vaši vodiči za život u našem prekrasnom gradu!

OTVARANJE NOVE KANCELARIJE U MERSINU

U subotu 11. juna održano je svečano otvaranje kancelarije ZERA HOMES Mersin. Glavna tema događaja bilo je upoznavanje nove kancelarije i njenog tima. U stvari, postali smo dizajneri našeg radnog prostora: sami smo ga dizajnirali i izgradili. 

Promo

 

Otvaranju su prisustvovali predstavnici agencija za nekretnine i građevinskih kompanija iz Mersina i Alanje. Nakon pozdravnog govora, počela je gala zabava na kojoj su gosti uživali u muzici, plesu i degustaciji specijalnih koktela.

Promo

 

Nakon pozdravnog govora, počela je gala zabava na kojoj su gosti uživali u muzici, plesu i degustaciji specijalnih koktela.

Promo

 

Adresa naše kancelarije u Mersinu:

Viranşehir, Cengiz Topel Cd. 52-60, 33340 Mezitli / Mersin

Kontakt na srpskom jeziku +90 530 258 14 38

Promo

 

Naš Mersin tim vas čeka... dobro došli!

Posetite https://www.zerahomes.com/sr i uživajte u velikom broju nekretnina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading