Promo

PODMLAĐIVANJE TOKOM LETA – MOĆ NANO LASERSKE TEHNOLOGIJE SAMO U POLIKLINICI DIVA

Autor:

13.06.2022 12:37

Foto:

Foto:

Želite da se podmladite i tokom leta? Sada je moguće uz pomoć NANO laserske tehnologije u Poliklinici Diva



Superiorna NANO laserska tehnologija – ALMA Q bezbedna i za osunčanu kožu, izuzetno je efikasna i kao preventiva i kao najprirodniji način podmlađivanja i liftinga kože.

Preventivnim tretmanima se održava kondicija i elastičnost kože bez perioda oporavka, a posebnim programima je moguće dobiti i jak lifting efekat već opuštene kože lica i vrata.

GLAVNA PREDNOST ALMA Q lasera je što je tretman potpuno bezbolan i nema iritacije kože niti ograničenja kada je koža osunčana. Nesmetano se može raditi i tokom celog leta, jer laser tagetira duboke slojeve derma dok površinski sloj kože ostaje intaktan.

ALMA Q je u svetu poznat kao laser za “Baby skin“ jer ova nodmoćna nano tehnologija u sebi objedinjuje 4 talasne dužine sa velikim terapijskim mogućnostima za istovremeno:

- otklanjanje finih bora,

- zatezanje kože i lifting efekat,

- otklanjanje proširenih pora i ožiljaka od akni, a

- efikasno popravlja i fotooštećenja kože i uklanja fleke.

Svojim dejstvom laser proizvodi mikrooštećenja što dovodi do dermalnog remodelovanja i zatezanja kože stimulisanjem procesa neokolageneze – odnosno stvaranja novog kolagena.

Daje odliče rezultate sa dugoročnim efektima kada je reč o eliminaciji hiperpigmentacija - fleka i melazme, što se postiže sinergijskim dejstvom rapidnog dubokog zagrevanja i fotoakustičkim efektom laserskog zraka čime se postiže usitnjavanje pigmenta u hiperpigmentacijama i trajna eliminacija procesom fagocitoze.

Intervju: dr spec Svetlana Bogdanović, estetski hirurg i vođa stručnog tima poliklinike Diva

Besplatne konsultacije se zakazuju na 063 338 334.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading