PRAZNIČNA DARIVANJA ZA SREĆNU KOŽU I NOVU GODINU!

Autor: Gloria.rs

24.12.2021 15:48

Foto: Promo

Foto: Promo

U izboru najboljih novogodišnjih poklona za sebe ili drage osobe mnogi od nas prednost daju preparatima za negu, a Eucerin® nam u tome daje podršku poklanjajući praznične popusteKoliko puta ste u poslednje vreme čuli da ljudi u vašem okruženju kažu da su njihovi dani sve užurbaniji i da teško pronalaze vreme da završe sve svoje obaveze?

Frekventna svakodnevica je stresna, ali ima i jednu dobru posledicu - zbog toga sve više cenimo svoje vreme i vodimo računa kome i čemu ga posvećujemo.

Dame koje vode računa o sebi znaju da vreme posvećeno nezi kože nije uzalud uloženo. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, svežinom i blistavošću, koje će doprineti vašem samopouzdanju i osećaju zadovoljstva. Ili još kraće rečeno:“Ako je vaša koža srećna, srećni ste i vi!”

Upravo zato u izboru najboljih novogodišnjih poklona za sebe ili drage osobe mnogi od nas prednost daju preparatima za negu, a Eucerin® nam u tome daje podršku poklanjajući praznične popuste!

Promo

 

 

Do 31.decembra u apotekama širom Srbije, sve Eucerin® preparate koji se nalaze u ponudi odobrane apoteke, možete kupiti po ceni umanjenoj za 20%. Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja i preparate čija je cena već snižena.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading