“Kraljevi Čardaci” najbolji hotel u Srbiji u 2021. godini

Autor:

19.12.2021 12:00

Foto:

Foto:

Na svečanoj dodeli upriličenoj u operi i teatru Madlenianum, Turistička organizacija Srbije je, nakon više od godinu dana pauze, dodelila nagradu “Turistički cvet” najboljima u turizmu Srbije za 2021. godinu, u nekoliko kategorija.



Promo

 

“Turistički cvet” je, ove godine, dodeljen po 36. put. Na konkurs je bilo prijavljeno više od 70 kandidata. Odluku o dobitnicima nagrade, doneo je stručni žiri, a deo žirija bila je i onlajn pubilka, koja je putem sajta turistickicvet.rs preko 20.000 puta glasala za najbolje.

Promo

 

,,Turistički cvet" je najprestižnija nagrada za turizam u Srbiji, koju tradicionalno dodeljuje Turistička organizacija Srbije za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u kategoriji hotel ove godine je pripao “Kraljevim Čardacima”.

Promo

 

Nagrade najboljima dodelila je direktorka Turističke organizacije Srbije, mr Marija Labović, a prisutnima se obratila i pomoćnica ministarke trgovine, turizma i  telekomunikacija, gospođa Jelena Marinković Orlić, koja je istakla značaj zajedničkog rada svih aktera u turizmu Srbije.

Promo

 

Pored moderno opremlljenih soba u hotelskom i apartmanskom delu "Kraljevih Čardaka", ljubazno i obučeno osoblje učiniće boravak u kompleksu izuzetno prijatnim. "Kraljevi Čardaci" u ponudi imaju veliki broj usluga i sadržaja, a odgovoriće zahtevima i najizbirljivijih gostiju.

Promo

 

Spa&Wellness centar "Kraljevih Čardaka" se prostire na 1500m² i nudi sledeće sadržaje: otvoreni i zatvoreni bazeni, jakuzzi, finsku i bio saunu, aroma – parno (tursko) kupatilo, hamam, kneipp bazen, slanu sobu, float spa kapsulu i veliki izbor masaža. Omiljeni deo centra je Dečji spa sa bazenima i toboganima, jedinstven u Srbiji. Dečja wellness zona je kreirana za najmlađe goste, uzrasta do 12 godina.

Promo

 


Kongresni centar "Kraljevih Čardaka" projektovan je prema najzahtevnijim standardima kongresnog turizma i u potpunosti prilagođen potrebama modernih poslovnih ljudi. Idealno je mesto za organizovanje različitih poslovnih i banket događaja, kongresa i seminara. Funkcionalne i elegantne četiri sale kongresnog centra, ukupnog kapaciteta do 500 učesnika u potpunosti prate najnovije trendove kongresnog turizma, a raznovrsni prateći sadržaji i ljubazno osoblje hotela uz predivno planinsko okruženje učiniće poslovni boravak još uspešnijim i prijatnijim. Ceo kongresni centar i kompleks su pokriveni bežičnim internetom. Na raspolaganju je klimatizovan i moderno opremljen centar sa audio-digitalnim i video projekcionim sistemima.

Restoran "Kraljevih Čardaka" nudi raznovrstan meni, bogatu ponudu vina iz celog sveta, a prijatna atmosfera zadovoljiće istinske hedoniste i najprobirljivije goste. Pored A la carte restorana, kompleks sadrži pansionski restoran, lobby bar, kamin salu, SPA bar i pivnicu, koja pored nekoliko vrsta točenih piva u ponudi ima i odličnu kuhinju sa specijalnim menijem, koji fantastično prati ukus ovog najpopularnijeg pića. U pivnici se često organizuju nastupi popularnih džez, bluz i rok bendova. Ispratite Staru i dočekajte Novu godinu u dobrom ritmu uz St. Luis bend Marka Luisa u "Kraljevim Čardacima"!

Boravaka u "Kraljevim Čardacima" idealan je za one koji uživaju u aktivnom odmoru, a pored pešačkih tura, gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i teniski teren.

Promo

 

Domaćini hotela "Kraljevi Čardaci" su 2019. godine pokrenuli letnji festival, a zahvaljujući njima Kopaonik je ovog leta ugostio poznata imena srpske glumačke scene i druge značajne ličnosti iz sveta kulture, i tako postao svojevrsni centar kulture, na šta su organizatori izuzetno ponosni. U planu je i zimski festival u "Kraljevim Čardacima".

www.kraljevicardaci.com


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading