Probudite vašu maštu nezaboravnim Twist ukusom

Autor:

28.10.2021 11:30

Foto:

Foto:

Koliko puta vam se desilo da ste krenuli, primera radi, na neki bitan poslovni sastanak, ispit ili randevu, i da ste na putu, odjednom i bez najave, ostali bez emotivne energije?



Jednostavno vam opadne intenzitet čakri, izgubite zainteresovanost i volju za sagovornikom. Šta raditi u jednom takvom momentu? Kako nadvladati tu otupelost duha, taj nezgodni slučaj kada naš karakter odbija na neko vreme da sarađuje sa nama?

Pa, složićemo se da valjda svako ima neki svoj tajni recept za prevazilaženje ovakvih nezvanih momenata. Neko će otići u bioskop, a neko, prosto, u krevet. Ali, kvaka je u tome kada “iza ugla” čeka naš poslovni partner ili osoba koja nam se dopada i sa kojom smo dogovorili sastanak i daćemo sve od sebe da taj sastanak prođe najbolje što može. Kako u što kraćem vremenu povratiti razigranost duha?

Twist promo

 

Naš predlog je super zabavni Twist. Ovo piće, mešavina osvežavajućeg bezalkoholnog pića i lakog svetlog piva, kadro je da vaše raspoloženje ko od šale zavrti u visine. Ovaj proizvod kompanije Carlsberg, u svetu poznat kao radler, odlikuje se jedinstvenim ukusom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Twist nam dolazi u četiri različita ukusa, pa već prema soptsvenim potrebama možete probati Twist sa ukusom višnje ili možda egzotičnu aromu Sicilijanske pomorandže. Oba ukusa pripadaju bezalkoholnom portfoliju. Za sve one koji vole manje prisustvo alkohola, tu su Twist Limun i Twist Breskva sa 2% alkohola. Za koji god ukus se odlučili, ultra zabavni Twist radler je definitivno piće koje deli sa vama svoju ludu, pozitivnu energiju. Idealan partner za sve one koji vole da su IN i ne boje se da probaju nešto novo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading