NOVE POTRESNE PRIČE O NERAZJAŠNJENIM PORODIČNIM ODNOSIMA: Emisija „DNK“ u desetoj sezoni predstavlja pravi život bez maski!

Autor: Gloria.rs

06.10.2021 09:59

Foto: rtv pink promo

Foto: rtv pink promo

I u ovoj televizijskoj sezoni imaćete priliku da na kanalu TV Pink gledate emisiju „DNK“, koja je oduševila gledaoce širom regiona, s obzirom na to da jubilarna 10 sezona večeras u 23 časa.Voditeljka Natalija Simović nastavlja da obilazi našu zemlju i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i njapreciznijom DNK metodom.

rtv pink promo

 

Tokom prethodnih sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

Natalija je pred sam početak nove sezone otkrila šta gledaoci mogu da očekuju u novim epizodama emisije „DNK“.

Na ogromno zadovoljstvo naše, svakim danom sve brojnije publike, počinje emitovanje desete sezone emisije 'DNK'! Dragi gledaoci, nećemo ni ovoga puta izneveriti vaša očekivanja, nećemo menjati ono što ste kao format i humanu ideju zavoleli kroz prethodne sezone. Ostaćemo verni vama koji sa uzbuđenjem očekujete svaku novu priču i trudićemo se još više da vam prikažemo pravi život, onakav kakav jeste, bez glume i maski. Vodićemo se srcem kao i do sada. Sa istim žarom se i ja radujem novim pričama koje ću vam prikazati zajedno sa onima koji su želeli da se njihov život ispriča iskreno. Hvala svima koji nas verno prate i podržavaju - rekla je Natalija.

rtv pink promo

 

Pred ekipom, na čelu sa Natalijom, je još mnogo nerazjašnjenih i potresnih priča, a one najinteresantnije pokušaće da reši u nastupajućoj sezoni. Ne propustite desetu sezonu emisije „DNK“ večeras u 23 časa na TV Pink!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading