Jesenje boje u letnjim tonovima

Autor:

27.09.2021 13:49

Foto:

Foto:

Gotovo je nepisano pravilo da na kraju leta proporcionalno opada i naša energija. Kao da se polako pripremamo za hibernaciju. Gubimo volju i naspram najjednostavnijih stvari koje smo do juče obavljali s lakoćom i vedrim entuzijazmom.



Dan se skraćuje, a sa njim i naša potreba da uradimo nešto više, bolje, drugačije. Čak i one stvari koje su nam tokom leta pričinjavale posebno zadovoljstvo, kao što je odlazak s prijateljima posle posla u omiljeni kafić ili negde u prirodu, sada nam se čine kao nepotrebno breme isprečeno između nas i našeg toplog, neraspremljenog kreveta.

No, ne budimo nakraj srca. Tačno je da je leto ispunjeno osećajem lakoće postojanja i da je to vreme kada naši životni planovi dostižu kulminacionu tačku, ali je zato jesen vreme kada mašta ponovo dobija svoju pistu za uzlet. Aromatični ukusi, suptilni mirisi, opojna svežina i sanjivi šumovi, uz lucidnu paletu boja, čine idealan trenutak da se naše unutrašnje biće ponovo pokrene sa mrtve tačke. Da na miru i hladne glave još jednom proživimo minule letnje avanture, da ih označimo i formatiramo. Sami ili u društvu prijatelja, svejedno je. Bitno je samo pronaći odgovarajuće mesto, udobno se smestiti i otvoriti flašu Somersby-a.

somerzbi promo

 

Da, Somersby! Njegov slatkast ukus, njegova boja pozitive i laka, penušava tekstura, idealno su rešenje za diskretan prelaz iz toplog i senzualnog leta na svež jesenji dah. Ovo ultimativno žensko piće kao da je stvoreno za sve one koje vole da sanjaju otvorenih očiju i da uz današnji ukus jučerašnjeg sna dočekuju bolje sutra. Zašto stvari posmatrati uvek istim pogledom? Uz vrcave Somersby ukuse jesen više nikada neće biti uvertira za zimu, već šik preobučeno leto čija pozitivna energija samo prelazi iz ruke u ruku, kao flaša idealno rashlađenog Somersby-a.  

Zato ne dozvolite da vam kalendar određuje raspoloženje. Idite u korak sa dobrim vajbom i mislite koloritno. Gledajte na jesen kroz intenzivnu boju Somersby ambalaže i obojite stvarnost vašom omiljenom bojom. I sve do nekog narednog leta, jednu stvar nikako ne gubite iz vida: Sunce je uvek iznad vas, čak i kada je iza oblaka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading