Bookmate Originals pisci ovog leta sa vama na odmoru!

Autor: Gloria.rs

12.07.2021 14:19

Foto: BMJ baner

Foto: BMJ baner

Prava poslastica i veliki hit u svetu je roman u epizodama. Ne oduzima mnogo vremena, čita se u dahu, a svaka epizoda može se čitati i pojedinačno. I nakon što pročitate ili poslušate sve epizode jednog serijala, dobićete identično iskustvo kao da ste pročitali roman klasične forme.Vesna Dedić je oživela Petlovo brdo u novom serijalu „Policajka s Petlovog brda“. Iz nedelje u nedelju možete pratiti avanture policajke Jasne Simić čiji je privatni i poslovni život pravi rolerkouster. Iz pera hit autorke Keri Čin, pred čitaocima je nova trilogija „Braća Nikić“ koja prati ljubavne priče tri brata. Tu su i „Tajni dnevnik Džona Kambela“ autorke Tamare Kučan, kao i „Treći srpski ustanak“ Jelene Dramićanin.

Ukoliko željno iščekujete treću sezonu popularne serije „Senke nad Balkanom“, novo Bookmate Originals izdanje iz pera jednog od scenarista serije Dejana Stojiljkovića će vas oduševiti. Ovaj autor oživeo je lik Mustafe Golubića, čoveka za koga kažu da je bio vrhunski obaveštajac, i koji je na svojevrstan način „vaskrsao“ u seriji Dragana Bjelogrlića, gde ga tumači izvanredni Goran Bogdan. Legenda o Mustafi Golubiću živi, a interesovanje za njega je veće nego ikad.

Mladi autor Uroš Timić donosi nam pravu životnu priču u epizodama pod nazivom „Provincijalac“.

Bookmate je napravio pravu revoluciju i podstakao mnoge da opet čitaju, ali i slušaju knjige. Čitanje se uvek nagradi, a život sa knjigom je posebna magija života, to znaju pisci i ljubitelji književnosti. Bookmate biblioteka okuplja najveće izdavačke kuće u Srbiji i regionu i u sebi krije blizu dva miliona književnih dragulja, a sve knjige dostupne su na klik zahvaljujući mobilnim uređajima: telefonu, tabletu, računaru. Izbor 24 jezika još jedna je pogodnost koju dobijate. Dok se sunčate ili se odmarate, ili dok čekate u redu, možete izabrati i jednu od 6000 knjiga na srpskom jeziku. Dok putujete, trčite ili obavljate neku drugu aktivnost, Bookmate vam pruža mogućnost slušanja audio-knjiga koje su za vas pročitali Ivan Bosiljčić, Voja Brajović, Mirjana Bobić Mojsilović, Sanja Marinković...

Pakovanje nikad nije bilo lakše, baš kao i kofer, ako knjige smestite u Bookmate aplikaciju. Prave vrednosti poput čitanja još uvek žive, a dobra knjiga je uvek dobar izbor i koju god da odaberete, nećete pogrešiti. Bookmate je vaš partner za letnje dane, pretplatite se klikom na link.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading