Banca Intesa proglasila je pobednike nagradnog konkursa „Moj put u Diznilend“ koje očekuju dva vikend putovanja u Dizniled Pariz za dve odrasle osobe i dvoje dece do 14 godina, kao i 18 vaučera od 10, 15 i 20 hiljada dinara za kupovinu Dizni proizvoda u Dexy Co Kids prodavnicama.

Nagradni konkurs bio je otvoren za sve korisnike Banca Intesa Mastercard® kreditnih kartica koji su u periodu od 23.09. do 25.10.2016. godine na bilo kom prodajnom mestu u zemlji karticom platili račun u vrednosti od najmanje 4.000 dinara i na sajt www.carolijapretponocnogbala.rs postavili video materijal na temu „Moj put u Diznilend“.

Na konkurs je pristiglo više od 100 prijava, a pobednike je na osnovu kriterijuma originalnosti i kreativnosti video materijala odabrao tročlani žiri u čijem sastavu su bile glumica Borka Tomović, Jelena Ristić, direktor prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu u kompaniji Mastercard, i Rajka Šinik Vulić, direktor Odeljenja za PR i društveno odgovorno poslovanje i v.d. direktor Sektora za PR i marketing komunikacije Banca Intesa.


Dobitnici glavnih nagrada su Aleksandar Radosavljević i Nina Andrejević, koji će sa svojim porodicama od 09. do 11.12.2016. godine uživati u putovanju koje uključuje smeštaj u Dizni Njujork hotelu, vaučere za kupovinu u prodavnicama u sklopu Diznilend parka, prisustvo svečanom pretponoćnom balu (Magic Before Midnight Ball), kao i balske kostime za decu.

Diznilend kompleks u Parizu, jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Diznilend parka, Volt Dizni studio parka i Dizni sela u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani. Park je podeljen na tematske zone Advanturalend, Frontirland, Fantasyland i Discoverlend, od kojih svaka ima svoje restorane i prodavnice.

Komentari (0)

Loading