Nova moderna kolekcija baštenskog nameštaja u JYSK-u


Međunarodni maloprodajni lanac JYSK predstavio je novi asortiman vrhunskog baštenskog nameštaja s danskim potpisom. Nova kolekcija odiše jednostavnim luksuzom, a krase je tople boje, razni uzorci inspirisani prirodom, kao i pročišćene linije. Kroz tri teme – Hygge, Simplified luxury i Urban roots, donosi inovativne trendove i dizajnerska rešenja za opremanje eksterijera.

Hygge odiše boho stilom, toplinom i ženstvenošću. Simplified luxury namenjen je za ljubitelje modernih, jednostavnih i pročišćenih elemenata, dok je Urban roots orijentisan na organski dizajn i prirodne materijale pri čemu preovladava drvo.

Još donedavno su spoljni prostori u celoj jugoistočnoj Europi, pa tako i u Srbiji, bili zanemareni. Stvari su se polako počele menjati sa procvatom turizma, a u zadnjih desetak godina i mi smo počeli negovati kulturu življenja na otvorenom.

U prilog tome govori činjenica da je prodaja baštenskog nameštaja u JYSK-u tokom sezone 2017. porasla za 23 odsto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.

S obzirom na to da je u danskoj kulturi življenja provođenje vremena na otvorenom važan deo svakodnevice, ove je sezone JYSK odlučio poseban naglasak staviti na baštenski nameštaj kome je ideja deo tih vrednosti preneti i na zemlje našeg regiona. Da smo na dobrome putu potvrđuju i poslovni rezultati koji ukazuju na trend povećanja prodaje baštenskog nameštaja – izjavila je Vesna Kukić-Lončarić, direktorka JYSK-a za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, dodavši da povećanje prodaje očekuje i ove godine. Sve češće vlastitu oazu mira i beg od haosa svakodnevice ljudi pronalaze upravo u svojim baštama. Najviše volimo moderne, jednostavne i elegantne stilove uređenja bašta. Velika pažnja se posvećuje materijalima, zidnim i podnim oblogama, ali i zelenilu i bilju. Prevladava skandinavski dizajn, ali i klasični stilovi. Koristi se puno drveta i prirodni materijali.

Moderna, a istovremeno prefinjena i nežna, nova kolekcija JYSK baštenskog nameštaja već je dostupna u svim JYSK trgovinama u Srbiji pa će sigurno zadovoljiti potrebe svih koji svoje dvorište ili terasu požele pretvoriti u vlastiti kutak sreće.

Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi