Kreator najlepših osmeha poznatih, Mr. Smile, upriličio novogodišnju žurku u belom

Standardi lepote se menjaju, tanke obrve izlaze iz mode, nasleđuju ih one deblje, iz mode sve više izlaze silikonski implanti, ali lep osmeh i zdravi zubi uvek će biti estetski standard! Ipak, nijedno konkretno ime nikada nismo vezivali za blistavost osmeha, a stomatologe smo uvek zvali prezimenom, pa ih i zaboravljali. A onda se pojavio Mr. SmileNemanja Mihaljčić, čovek koji je osmehe i lepotu zuba stavio ispred svog imena, dajući nam pored zdravlja i razlog da se široko osmehujemo.


Ako njega pitamo, on će reći da ljudima daje više od puke brige o zubima, a ono u šta se uveri svako ko kroči u Mr. Smile ordinaciju jeste da ljudi sa prijatnim osmehom nisu samo privlačni za oko – oni emituju posebnu vrstu energije. Upravo ta energija, upravo te pozitivne vibracije čine da se osećamo bolje, a ako se razmena dešava na pravom nivou, onda i naš svakodnevni život dobija neku još lepšu nijansu.

Zato ni ne čudi što su se na novogodišnjoj listi zvanica Mr. Smile-a našli najbolji iz svojih branši: Aleksandra Nikolić, jedna od najtrazenijih top modela na globalnom nivou, za koju se otimaju vodeći svetski brendovi, Nemanja Velikić, voditelj i urednik TV Pink, tvorac jedne od najboljih TV emisija koje se bave očuvanjem zdravlja “Infoklinika”, Nemanja Pajić, dugogodišnji glavni i odgovorni urednik dnevnih listova i nedeljnika, danas urednik portala pink.rs, proslavljeni fotograf Andreja Damnjanović, Dušan Petrović, jedan od vodećih regionalnih fotografa, Ruža Rupić, blogerka i jedna od najpopularnijih influenserki, poznati frizer Marko Knežević… Pevačica Romana Panić veče je začinila pesmom koja zvanicama nije skidala zadovoljne osmehe s lica. Lista prijatelja Mr.Smila-a je poduža, a na njoj se nalaze i Katarina Grujić, Milan Stanković, koreograf Ivana Mileusnića i mnogi drugi.

Žurka u belom potrajala je do sitnih noćnih sati i u svakom smislu je zadala domaći zadatak svim novogodišnjim okupljanjima! I dok su neki komentarisali da će možda biti jednako dobrih žurki, svi su se složili da teško da će neko moći da joj parira po sjaju osmeha – osim ako se svi ne nađu u Mr. Smile bazi klijenata!

 

Autor: Gloria PR
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi