“Gloria” vam poklanja!

“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite 3×2 karte za film “Dambo”


I to nije sve….

Očekuju vas zanimljivi pokloni uz ovu uzbudljivu filmsku avanturu

DAMBO (DUMBO)

Režija: Tim Barton / Reditelj sinhronizacije: Jana Maričić
Uloge: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Finley Hobbins, Nico Parker/ Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David
Scenario: Ehren Kruger
Žanr: Porodična avantura
Studio: Disney

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata i privlači ubedljivog preduzetnika Vandevira (Majkl Kiton/ Dragan Mićanović) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin/ Nina Janković), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

“Dambo” je na repertoarima bioskopa od 4. aprila 2019. u 2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

Ukoliko želite da osvojite karte i poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Najbrže tri čitaoca očekuju po dve karte za subotu 6. aprila 2019. bioskop Cineplexx UŠĆE u 15:45.

Uz karte dobijate i po jedan artikal iz bogatog promo materijala “Dambo”. (Dobitnici karte preuzimaju na blagajni bioskopa pre početka filma, a poklone u direkciji magazina “Gloria” u Vlajkovićevoj 6)

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria/ Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi