“Gloria” vam poklanja!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite 4 x EFFACLAR za čišćenje masne osetljive kože (50 ml)

 

Održan prvi Free From Acne Day

Brend La Roche-Posay organizovao 150 besplatnih dermatoloških pregleda u četiri grada Srbije, sa ciljem da ukaže na važnost brige o zdravlju kože i ulogu stručnjaka u procesu nege

La Roche-Posay, brend posvećen dermatologiji, organizovao je prvi put u Srbiji Free From Acne Day koji je podrazumevao besplatne dermatološke preglede sa ciljem da se ukaže na važnosti ekspertske brige o zdravlju kože, ali i ključnu ulogu stručnjaka iz oblasti dermatologije u procesu nege. U saradnji sa respektabilnim zdravstvenim ustanovama i stručnjacima, u samo jednom danu obavljeno je 150 pregleda, i to u četiri grada – Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Imajući u vidu i liste čekanja, organizatori su najavili dodatne aktivnosti u narednom periodu.

Prisutnima su obezbeđeni pregledi za identifikovanje dijagnoze kože, a imali su priliku da razgovaraju sa dermatolozima o sadašnjim tegobama, prethodnim kožnim i drugim bolestima od značaja, kao i da dobiju konkretne savete i preporuku za dalje lečenje.

Koliko je pregled stručnjaka značajan da bi se ustanovilo da li su akne rezultat trenutnog tinejdžerskog doba ili su deo hronične bolesti koju je potrebno ozbiljnije lečiti, naglasila je i dr spec. dermatovenerologije Milica Marković iz Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti.

Prema najnovijim kriterijumima dermatologa, akne su hronična bolest. To je stanje kože koje jednom kada počne traje i po nekoliko godina, a u nekim slučajevima i nekoliko desetina godina. Prema tome, pravilan pristup aknama i lečenju problematične kože, od vitalnog je značaja za konačno izlečenje bez posledica. Akne će svakako u jednom trenutku da prođu, ali da li će osobe imati ožiljke, fleke ili druge posledice, i u kojoj meri će to ugrožavati kvalitet njegovog ili njenog života je od velikog značaja – istakla je ovom prilikom dr Marković.

La Roche-Posay već decenijama usko sarađuje sa dermatolozima i radi u službi boljeg života osetljive kože. EFFACLAR DUO (+) nega protiv nepravilnosti i nastalih fleka na koži, dala je dokazane rezultate na 13.000 osoba, kao i vidljivu efikasnost već nakon 12 sati*. U ovlašćenim apotekama, kupovinom EFFACLAR DUO (+) nege, kupac na poklon dobija Effaclar gel 50ml i Serozinc tonik 50ml. Dodatne informacije o aktuelnoj promociji potražite na laroche-posay.rs.

Ukoliko želite da osvojite poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi