“Gloria” vam poklanja!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite 2 puta po 3 NIVEA  proizvoda

NIVEA predstavlja Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože sa unapređenom formulacijom koja sada sadrži vitamin C, kao i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože koji je posebno razvijen za negu kože nogu

Spremne dočekajte leto i zategnite kožu – NOVA NIVEA Q10 linija za učvršćivanje kože daje rezultate za samo deset dana.

Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu. NIVEA predstavlja novu i unapređenu Q10 liniju za negu tela: poznati NIVEA proizvodi, Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože, sada zatežu kožu za samo deset dana. Nove formulacije, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost.

NIVEA eksperti za negu kože razvili su Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu sa mentolom koji rashlađuje i osvežava. Losion pruža trenutni osećaj svežine umornim nogama i primetno zateže kožu za samo deset dana. Zahvaljujući NIVEA Q10 liniji za negu tela, ovog leta ćete imati dovoljno samopouzdanja da pokažete lepu i zategnutu kožu.

Oslobodite se osećaja umora u nogama: mentol trenutno pruža nalet svežine

NIVEA predstavlja i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Veliki broj žena pati od osećaja težine i umora u nogama. Losion pruža trenutni osećaj svežine i primetno učvršćuje kožu za samo deset dana. Formulacija sadrži kombinaciju prirodnog sastojka kože – koenzima Q10 i mentola. Mentol rashlađuje kožu i osvežava je.

– Osećaj težine u nogama je čest problem kod žena – objašnjava Sabin Šulc.  – Naš savet je da na listove nanesete NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože i izmasirate ih. Masaža opušta i istovremeno zateže kožu nogu.

NIVEA Soft, kada je reč o hidrataciji, neporažena od strane skupljih konkurenata

U najnovijoj epizodi BBC serije The Truth About… (Istina o…), koja je emitovana 10. januara 2018. pod nazivom The Truth About Looking Good (Istina o dobrom izgledu), upoređivane su hidratantne kreme. Pokazalo se da NIVEA Soft efikasno pruža hidrataciju koja je dragocena za kožu u odnosu na skuplji konkurentni proizvod za negu lica.

Testirane su tri najprodavanije hidratantne kreme različitog cenovnog ranga1 koje u ponudi ima najveći maloprodajni lanac kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda u Velikoj Britaniji. Navodi se da su sastojci, odnosno humektanti, koje sadrži formulacija od ključnog značaja za kvalitet kreme i koristi koje pruža koži. Dr Mej Šana, viši potpredsednik Odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda, objašnjava zašto su važni sastojci u formulaciji:

– Koža sadrži 64% vode i ova količina joj je potrebna da bi pravilno funkcionisala, odnosno da bi bila zdrava i mogla da se obnavlja, kao i da štiti organizam od spoljašnjih uticaja. Njena uloga je od vitalnog značaja za naše zdravlje. Pod uticajem faktora iz spoljašnje sredine, kao što su niske i visoke temperature, vetar, sunce i vremenski uslovi, prirodna struktura kože počinje da slabi, ona gubi vodu i polako stari, što negativno utiče i na njen izgled. Što veća količina vode ostane u koži, to je njeno stanje bolje. Hidrirana koža uvek izgleda zdravije nego koža koja je suva. U skladu sa našom filozofijom koja leži u osnovi NIVEA proizvoda, nastojimo da pružimo što kvalitetnije proizvode i zadovoljimo potrebe potrošača. Nivea Soft krema je obogaćena veoma efikasnim glicerinom, kao i drugim kvalitetnim sastojcima, među kojima je i Eucerit® (lanolinski alkohol). Glicerin je poznat kao hidratantni sastojak koji je veoma efikasan zahvaljujući svojim higroskopskim svojstvima. Kao sastojak proizvoda za negu kože, glicerin pruža hidrataciju tako što zadržava vodu i sprečava isušivanje, naročito kože koja je već suva. Lanolinski alkohol je efikasan emolijent koji sprečava gubitak vode.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo/Nivea
Podelite sa prijateljima:
Tagovi