Sukob u grupi?

Obrisala sve fotke s Uragankama: Šta se krije iza ovog poteza Ksenije Knežević?

Autor:

28.10.2021 14:00

Foto:

Foto:

Potez Ksenije Knežević izazvao je paniku među obožavaocima popularne grupe 'Hurricane', a šta se zapravo krije iza svega?



Atraktivna Ksenija Knežević (25) vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno sa svojim obožavaocima deli interesantne momente iz svog profesionalnog i privatnog života. Upravo zbog toga, njen poslednji potez izazvao je paniku među obožavaocima grupe čija je članica i Ksenija. Naime, pevačica je sa svog profila uklonila sve fotke sa njenim koleginicama Sanjom i Ivanom, takođe članicama grupe, ostavivši na svom profilu svega četiri fotke na kojima je ona u prvom planu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

Nakon ovog poteza Ksenija je na Instagramu u sklopu opice story nastavila da objavljuje postove, te najavljuje predstojeće nastupe, bez ikakvog objašnjena o postupku koji je uplašio mnoge.

Pročitajte i KONAČNO: Ksenija Knežević nakon napisa o ljubavi sa sinom Irfana Mensura poslala jasnu poruku!

Ataimages

 

Da li se iza svega krije sukob u grupi, te nesuglasice ili je pevačica jednostavno htela da osveži svoj profil, te isti počne da uređuje od nule za sada nije poznato. No nema sumnje da i ukoliko postoje određene nesuglasice, članice najpopularnije ženske grupe na ovim prostorima uspešno će ih prebroditi te će svojim talentom i neverovatnim izgledom nastaviti da uveseljavaju obožavaoce širom Balkana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading