Predomislila se: Uraganka ponovo u zagrljaju bivšeg

Autor:

12.10.2021 22:00

Foto:

Foto:

Kao što je iznenada osvanula vest da je Ksenija Knežević u vezi sa glumcem Pavlom Mensurom, još je brže stigla vest da je veza okončana



Nakon senzacionalnih događaja usledio je još nepredvidljiviji obrt. Naime, pevačica je ponovo završila u zagrljaju bivšeg dečka Nikole, a, iako nije davala nikakve zvanične potvrde, fotografija, koja je osvanula na njegovom Instagramu govori više od hiljadu reči.

Pročitajte i KONAČNO - Ksenija Knežević nakon napisa o ljubavi sa sinom Irfana Mensura poslala jasnu poruku!

Instagram

 

Kako prenose mediji, nakon raskida sa tri godine mlađim Pavlom, pevačica je odlučila da se vrati Nikoli, sa kojim je pre raskida bila praktično pred brakom.

- Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu - rekao je izvor, prenosi Story.

Inače, Ksenija i Nikola poznaju se od malih nogu, a o njemu i potencijalnom braku sa njim pevačica je govorila sa uzbuđenjem.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - ispričala je svojevremeno Ksenija o Nikoli.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading