Aleksandra Jeftanović

Pantalone Aleksandre Jeftanović savršene za letnje vrućine, udobno i moderno (foto)

Autor:

04.06.2024 12:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pantalone Aleksandre Jeftanović su sve što vam treba ovog leta



Kada govorimo o modnim ikonama u Srbiji, neizbežno je pomenuti Aleksandru Jeftanović. Otkako se pojavila u medijima, ona osvaja izgledom, a njeni modni izbori mnogima su inspiracija.

Kao i mnogo puta do sada, atraktivna crnka oduševila je pripadnice lepšeg pola objavom nakon koje su pantalone Aleksandre Jeftanović došle na wish listu mnogih dama.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Voditeljka je prošetala gradom u crno-belim širokim pantalonama koje su idealne za letnje vrućine. Širok model na pruge iz daleka se čini kao suknja, a tokom toplih dana nema boljeg saveznika u garderoberu.

Pantalone Aleksandra Jeftanović je uklopila uz crne patike, dok je kombinacija dobila šik momenat crnim sakoom. Autift je zaokružila torbom istog dezena i crnim naočarima za sunce.

Pročitajte Aleksandra Jeftanović je ikona stila, haljina neobične boje stoji joj kao salivena (foto)

Ovaj stajling pobrao je mnogo komplimenata, a Aleksandrine pratiteljke se pitaju gde mogu naći sličan model koji će bez sumnje biti glavni komad u svakom garderoberu ovog leta.

Instagram reels printscreen

 

Ovakav model pantalona svaku kombinaciju učiniće stajliš, a možete ih nositi za najrazličitije kombinacije, od odlaska na posao, do večernjeg izlaska.

Možete ih upariti kako uz patike, tako i uz mokasine, a najlepše od svega je što su neizmerno udobne.

Instagram reels printscreen

 

Da li ste ih već dodali na wish listu?

 

Komentari. (0)

Loading