Nataša Pavlović

Nataša Pavlović kecelju zamenila mini-suknjom od lateksa: Majka dvoje dece iznenadila stajlingom

Autor:

17.10.2023 15:56

Foto:

Foto:

Stajling Nataše Pavlović iznenadio njene pratioce



Instagram profil Nataše Pavlović prati veliki broj žena. Njena verna publika koja iz godine u godinu sa nestrpljenjem iščekuje nove epizode emisije „Praktična žena“ obožava recepte koje ona često deli, a sada je na trenutak pauzirala sa kuhinjom, pa prikazala sasvim drugačiji sadržaj, te je stajling Nataše Pavlović iznenadio sve.

Instagram

 

Voditeljka se posvetila sebi i doterala se, pa smo je umesto sa keceljom na koju smo navikli videli u smelom izdanju koje je za nju, reklo bi se, izlazak iz zone komfora.

Budući da je stajling Nataše Pavlović bio drugačiji od bilo čega što je ranije nosila, samim tim izazvao je lavinu komentara.

Pročitajte Zaboravite na dosadne haljine - Model koji ima Jovana Joksimović osvaja na prvu

Voditeljka je nosila mini suknju od lateksa sa šlicem, dok je preko uske crne majice uparila jaknu od istog materijala u istoj boji.

Instagram

 

Da stajling Nataše Pavlović bude još smeliji pobrinula se čizmama do kolena, dok je u opisu slike stajalo: „A u ponoć se vraćam u kecelju“.

Voditeljkin Instagram se usijao od komentara među kojima su preovlađivali oni da mama dva dečaka izgleda besprekorno, iako od nje nisu očekivali ovakav modni iskorak.

Kako biste vi ocenili ovaj outfit?

Komentari. (0)

Loading