Jovana Stojiljković

Autentična i svoja: Sinoć su svi gledali u Jovanu Stojiljković zbog jednog detalja (foto)

Autor:

06.10.2023 16:46

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Jovane Stojiljković oduševio sve, evo u čemu se pojavila



Sinoć je u Domu omladine održan 13. festival TV drama i serija FEDIS, a tom prilikom crvenim tepihom prošetale su mnoge poznate ličnosti, među kojima je najzapaženija bila Jovana Stojiljković.

Talentovana glumica je kući odnela ne samo nagradu „Milena Dravić” za najbolju žensku ulogu u filmu „Vera” već i titulu najbolje odevene dame.

Stajling Jovane Stojiljković pobrao je mnoštvo simpatija prevashodno zato što je bio veoma originalan. 

Ata Images

 

Glumica je oduvek bila od onih koji ne prate slepo trendove, već ima jedinstven stil, u šta smo se ponovo uverili.

Jovana je od glave do pete bila odevena u crnu boju, ali je ovu kombinaciju razbila efektnom zlatnom ešarpom sa šljokicama.

Pročitajte Pre glumice pevačica - Goran Bogdan pre Jovana Stojiljković bio u vezi sa ovom poznatom damom

Crni komplet koji se sastojao od sakoa ispod kojeg je nosila top u istoj boji, i širokih pantalona glumici je stajao besprekorno, a čitav autfit je kompletirala cipelama na platformu s potpisom modne kuće „Versace”.

Stajling Jovane Stojiljković bio je zaokružen malom crnom torbicom sa zlatnim lancem.

Inače, ove popularne cipele „Versace” je vratio u modu pre nekoliko sezona, kada smo pomenuti model mogli da vidimo na svim influenserkama.

Ata Images

 

Podsetimo, Jovana Stojiljković je ostvarila veliki uspeh u serijama „Senke nad Balkanom” i „Jutro će promeniti sve”, i važi za jednu od najtalentovanijih mladih glumica, ali i njen privatni život takođe privlači dosta pažnje.

Naime, Jovana je u vezi s kolegom Goranom Bogdanom kojeg je upoznala na snimanju serije „Senke nad Balkanom”, i vrlo brzo su otpočeli romansu.

Komentari. (0)

Loading