Danijela Buzurović

Danijela Buzurović u sako-haljini koja sužava figuru i ističe noge, vrtoglave potpetice u prvom planu

Autor:

08.10.2023 09:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sako-haljina Danijele Buzurović bacila je sve u drugi plan, nikada lepše nije izgledala



Kada se u pratnji supruga Stefana pojavila na jednoj promociji održanoj u Narodnom muzeju u Beogradu, svi pogledi bili su uprti u Danijelu Buzurović.

Poznata po istančanom modnom ukusu, lepa voditeljka je i ovoga puta bila na visini zadatka, a sako-haljina Danijele Buzurović bacila je sve u drugi plan. 

Ata Images

 

Za ovu priliku voditeljka je odabrala haljinu A-kroja, dugih rukava i još dubljeg izreza koji se postepeno širi od kukova i privlači poglede poput magneta.

Pročitajte Slavlje u domu porodice Buzurović - Stefan podelio prelepe vesti, Danijela ne skida osmeh sa lica

Sako-haljina Danijele Buzurović oduševila je dame, a upravo ovaj model je prijateljski odevni predmet, verni saputnik u odlasku na posao ili na dejt.

Stajling je upotpunila klasičnim svetloroze salonkama i crnom tašnicom, čime je postigla vrlo sofisticiran i efektan izgled.

Ata Images

 

Podsećamo, sako-haljine su proteklih godina postale izuzetno popularne, naročito strukirani modeli koji laskaju figuri i ističu ženske obline.

Ovakve modele nosile su svetske zvezde poput Megan Markl, Bele Hadid, Blejk Lajvli i mnogih drugih, pa nije ni čudo što je baš ova haljina Danijele Buzurović svima zapala za oko. 

Komentari. (0)

Loading