U.S. Polo Assn.

Sezonski popust od čak -50% bez skrivenih ''DO'' je počeo

Autor:

19.07.2023 08:50

Foto: Rale Radović

Foto: Rale Radović

U.S. Polo Assn. iznenađuje cvetnim spektaklom u novoj kolekciji



Sa zadovoljstvom vam predstavljamo spektakl cveća u novoj kolekciji brenda U.S. Polo Assn. Osim toga, sa oduševljenjem započinjemo našu sezonsku rasprodaju sa neverovatnim popustima -50%, na sve artikle.

Kako biste istražili očaravajuće dizajne i uživali u sezonskoj rasprodaji posetite naše prodavnice ili pregledajte našu veb stranicu uspoloassn.rs.

U našoj novoj kolekciji, U.S. Polo Assn. kombinuje cvetne i tropske uzorke sa toplim letnjim bojama kako bismo vam doneli radostan duh leta. Nijanse žute, roze, zelene, narandžaste i zemljani tonovi, koji spadaju među dragocvete boje sezone, nude udobnost i eleganciju, dodajući živahan letnji stil vašim odevnim kombinacijama.

Rale Radović

 

U našoj muškoj kolekciji, košulje i pantalone od kombinacije lana prepoznatljivi su komadi ove sezone. Polo majice sa tropskim i cvetnim uzorcima ističu se svojim izvanrednim vezom. Prugaste i pletene pantalone upotpunjuju košulje, zajedno sa udobnim bermuda šorcem. Bermuda šorcevi, zajedno sa odgovarajućim košuljama, privlače pažnju svojim udobnim uzorcima i fleksibilnim tkaninama. Za sve zaljubljenike u smart casual stil, naše pletene majice i pamučne jakne unose svežinu u sezonu.

Legendarna polo majica, koja je temelj brenda U.S. Polo Assn., dolazi u "fit" i "regular" obliku kako bi odgovarala svakom tipu tela, zajedno sa cvetnim uzorcima na kragni i širokim spektrom boja! Ova vremenski neograničena polo majica postala je neizostavan komad letnje sezone, a dolazi u bojama koje savršeno se uklapaju u svaki stil.

Rale Radović

 

Lagane haljine takođe su među istaknutim komadima naše ženske kolekcije u U.S. Polo Assn. Žive boje leta dominiraju kolekcijom haljina. Fluidne i pastelne pantalone upotpunjuju lagane linije lana. Tropski i cvetni uzorci, često viđeni na bluzama, obećavaju univerzalnost kada se kombinuju sa rastućom energijom leta.

U.S. Polo Assn. predstavlja dečiju kolekciju koja se ističe posebnim dizajnom i udobnošću prilagođenom deci. Kolekcija nudi raznovrsne opcije za dečake, devojčice i bebe. Posebna pažnja posvećena je kvalitetu materijala kako bi odeća pružala udobnost i trajnost tokom aktivnog vremena za igru.

Rale Radović

Svesni naše odgovornosti prema prirodi, U.S. Polo Assn. je kreirao svoju novu kolekciju koristeći manje vode, resursa i energije. Ostajemo posvećeni stvaranju održive mode.

Pripremite se za odmor uz US POLO majice, šorceve, haljine, kepaće kostime i mnogo toga na sezonskom sniženju -50%

Rale Radović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading