Kristina Radenković

Sakrivaju baš sve nedostake: Pantalone Kristine Radenković su sve što smo čekali ovog leta (foto)

Autor:

06.06.2023 13:45

Foto:

Foto:

Pantalone Kristine Radenković zgodne su za razne prilikeVoditeljka Kristina Radenković privatno neguje ležeran stil, a komadi koje bira trudi se da pre svega budu udobni.

Budući da ima dvoje mališana, garderoba u kojoj je van snimanja obično treba da bude zgodna da sa svojim sinom i ćerkom može da ide u šetnju i da se igra, pa će se pantalone Kristine Radenković svideti mnogim mamama.

Instagram

 

Udobne, ležerne i dovoljno široke da pokriju višak u predelu bokova koji muči gotovo svaku ženu, a imaju i visoko sečen struk pa će baš sve biti na svom mestu.

Pročitajte Neko usne, neko grudi, ali ne i ona - Ovo je Kristina Radenković (42) korigovala na sebi, slika je pred vama

Pantalone Kristine Radenković u sivoj boji zgodne su za kombinovanje uz čitav spektar boja, a kada je reč o obući naša preporuka su udobne mokasine koje su trend i ove sezone, ali ni sa sandalama nećete pogrešiti.

Instagram

 

Po ugledu na šarmantnu voditeljku, preporučujemo da uz ovakav kroj pantalona iskombinujete basic belu majicu i sako sa kojim ćete iz parkića moći pravo na poslovni sastanak.

Pročitajte Njegovu smrt Kristina Radenković nikada nije prebolela - Bila sam ljuta na njega kada me napustio

Ovakve pantalone najjednostavniji su način da se postigne iluzija figure peščanog sata, skrivaju višak u predelu stomaka i struka, čine da noge izgledaju duže, a osim toga neverovatno su udobne i lagane, pa će biti dobar izbor i za letnje vrućine.

Instagram

 

Kako se vama dopadaju pantalone Kristine Radenković?

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading