Kanski festival

Zvezde crvenog tepiha: Okršaj Džulije Roberts i En Hatavej

Autor:

20.05.2022 19:15

Foto:

Foto:

Oskarovke Džulija Roberts i En Hatavej zablistale na kanskoj Kroazeti, jedna u crnom, druga u belom



Svetske zvezde, glumice, manekenke, top modeli ovih dana šetaju kanskim crvenim tepihom na najprestižnijem filmskom festivalu na svetu. Pred premijere najnovijih filmova mogu se pratiti trendovi vodećih modnih kuća koje nose neke od najpoželjnijih žena sveta. Tako je bilo i sinoć, kada su Kroazetom šetale dve oskarovke.

Pročitaj i - Modni izbori na crvenom tepihu: Eva Longoria i Džulijen Mur predivne za razliku od Merjem Uzerli

Džulija Roberts se pojavila na premijeri filma “Vreme Armagedona”. Još jednom je pokazala da je zgodna žena, noseći elegantni kombinezon crne boje, a stajling je upotpunila crnim sandalama na štiklu.

Getty Images

 

Naravno, nije izostao ni njen čuveni osmeh koji je očarao sve prisutne dok je nasmejano pozirala fotografima. Zasijao je podjednako kao i dijamant na ogrlici koju je nosila oko vrata. 

Getty Images

 

Njena koleginica En Hatavej u filmu “Vreme Armagedona” tumači glavnu ulogu, a mnogi su ostali nemi na njenu lepotu i stil koji je pokazala u Kanu. En je blistala u dugačkoj beloj haljini, koju je upotpunila kratkim ogrtačem, kao i veoma upečatljivim nakitom. Detalj koji je mnogima upao u oko definitivno je bila “bogata” ogrlica sa plavim kamenom.

Getty Images

 

Ogrlica i prstenje su odlično išli uz celu kombinaciju, a mnogi su se iznenadili što se, kada je frizura u pitanju, odlučila za potpunu jednostavnost. Kosa joj je ležerno padala preko ramena. U skladu sa frizurom, šminka je takođe bila minimalna, prirodno ističući njenu lepotu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading